ΦΗΜΗ: Η Warner Bros. προσέγγισε τον Henry Cavill για να επιστρέψει στο ρόλο του Superman

Με την ελπίδα να κλείσει μία νέα συμφωνία μαζί του
09 Αυγούστου 2022 10:16
ΦΗΜΗ: Η Warner Bros. προσέγγισε τον Henry Cavill για να επιστρέψει στο ρόλο του Superman

Σύμφωνα με μία αναφορά, η Warner Bros. προσέγγισε πριν από λίγες ημέρες τον διάσημο ηθοποιό, Henry Cavill για να επιστρέψει ως Superman στο DCEU. Εκείνος, ξεκίνησε με το Man of Steel το 2013 σε σκηνοθεσία του Zack Snyder, είχε λάβει αρκετά θετικές κριτικές, αλλά σχεδόν μία δεκαετία μετά, δεν έχουμε “νέα” από τον ήρωα της DC.

Όπως μεταφέρει το The Direct, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μεταξύ του Erik Davis του Fandago και του Umberto Gonzalez του The Wrap στο Twitter Spaces, ο Davis μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που δε θα αρέσουν στους fans. Συγκεκριμένα, λέει ότι η Warner Bros. προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Henry Cavill, με την ελπίδα να φορέσει ξανά εκείνος τη στολή του Superman. Δυστυχώς, όμως, ο Cavill φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει.

Erik Davis: Εσύ (Gonzalez) τι έχεις ακούσει για το Henry Cavill; Εγώ άκουσα ότι του ζήτησαν να επιστρέψει, αλλά εκείνος δε θέλει.

Ο Umberto Gonzalez απάντησε τα εξής:

Η νέα διοίκηση της Warner συμπαθεί τον Henry Cavill, τον θέλει ως Superman και νομίζω ότι θα προσπαθήσουν. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που τον είδαμε στο Man of Steel, αλλά ένα μπορώ να πω: δε νομίζω ότι έχει τελειώσει ακόμα.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι είπε η Warner στον Cavill, πάντως πολλοί θαυμαστές του ήρωα θέλουν να τον δουν ξανά στη μεγάλη οθόνη ως Superman.

Μιας και δεν είναι τίποτα επίσημο, καλό θα είναι να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.