Σε νέους μπελάδες ο Ezra Miller: Κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος

Θα παρευρεθεί στο δικαστήριο τον Σεπτέμβριο
09 Αυγούστου 2022 08:40
Σε νέους μπελάδες ο Ezra Miller: Κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος

Ο Ezra Miller, ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας “The Flash” της Warner Bros. βρίσκεται ξανά σε μπελάδες, καθώς κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Stamford, σύμφωνα πάντα με αναφορά της αστυνομίας του Vermont.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για μία διάρρηξη σε ένα σπίτι την 1η Μαΐου στις 17:55 το απόγευμα, όπου εκεί διαπίστωσε ότι αφαιρέθηκαν πολλά μπουκάλια αλκοόλ, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ήταν παρόντες. Η αστυνομία εξέτασε το υλικό παρακολούθησης της περιοχής και πήρε καταθέσεις από μάρτυρες πριν απαγγελθούν κατηγορίες στον ηθοποιό.

Η αστυνομία εντόπισε τον Miller στις 7 Αυγούστου και ώρα 23:23 και του ζήτησε να εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Vermont (Βερμόντ) στις 26 Σεπτεμβρίου.

Φαίνεται πως οι μπελάδες για τον Ezra Miller δεν έχουν σταματημό, καθώς πρόσφατα είχε κατηγορηθεί ξανά σε ένα μπαρ, στο οποίο είχε πετάξει μία καρέκλα σε μία γυναίκα, καθώς και για ανάρμοστη συμπεριφορά. Εκτός από το Vermont, έχει προβλήματα με το νόμο και στη Χαβάη, τη Μασαχουσέτη και τη Βόρεια Ντακότα.