The Next 365 Days: Δείτε το νέο “καυτό” trailer της ταινίας

Θα την δείτε στις 19 Αυγούστου στο Netflix
08 Αυγούστου 2022 22:30
The Next 365 Days: Δείτε το νέο “καυτό” trailer της ταινίας

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την ταινία The Next 365 Days (Οι Επόμενες 365 Μέρες), το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Η σχέση της Λάουρα και του Μάσιμο κρέμεται από μια κλωστή, καθώς παλεύουν να ξεπεράσουν ζητήματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Νάτσο παλεύει να τους χωρίσει.

Την ταινία σκηνοθετούν και γράφουν οι Barbara Bialowas και Tomasz Mandes, ενώ στο σενάριο βοήθησαν κιόλας οι Tomasz Klimala και Blanka Lipinska. Στους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna και Magdalena Lamparska.

Η 3η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο τρίτο βιβλίο της Blanka Lipińska και βάσει της σύνοψης του βιβλίου, η ιστορία θα έχει ως εξής:

Το παγκόσμιο φαινόμενο και το best seller του USA TODAY πίσω από την ομώνυμη ταινία του Netflix, η σειρά 365 Days, συνεχίζεται καθώς ακολουθεί τη συναρπαστική ιστορία της Laura και του Massimo.

Ως σύζυγος του Don Massimo Torricelli, ενός από τα πιο επικίνδυνα αφεντικά της Μαφίας στη Σικελία, η ζωή της Laura είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Είναι συχνά σε κίνδυνο, ο πιθανός στόχος των αδίστακτων εχθρών του Massimo που δεν θα σταματήσουν τίποτα για να καταστρέψουν τον ισχυρό άνδρα. Και όταν η Λόρα τραυματίζεται σοβαρά σε μια επίθεση, όντας έγκυος και παλεύοντας να επιβιώσει, ο Μάσιμο αντιμετωπίζει την πιο σκληρή απόφαση της ζωής του. Ποια θα είναι η ζωή του χωρίς τη Λάουρα; Θα μπορέσει να μεγαλώσει μόνος του το παιδί τους; Ποια θα είναι η μοίρα της οικογένειάς του και ποιανού οι 365 θα φτάσουν στο τέλος τους;

Το 365 Days είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι της πρώτης καραντίνας τον Ιούνιο του 2020 και είχε σπάσει διάφορα ρεκόρ στο Netflix παραμένοντας στο Top 10 της υπηρεσίας για εβδομάδες. Το 365 Days: This Day όμως δεν κατάφερε να έχει την ίδια απήχηση και φάνηκε από το πόσο καιρό βρισκόταν στα trending ενώ οι προβολές του έφτασαν τις 122.2 εκατομμύρια ώρες μεταξύ 25/04 και 22/05.

Το The Next 365 Days Θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.