Το Thor: Love and Thunder κατάφερε να ξεπεράσει το Thor: Ragnarok στο box office

Παρά το ότι είναι η 2η χειρότερα βαθμολογημένη ταινία Thor
08 Αυγούστου 2022 10:33
Το Thor: Love and Thunder κατάφερε να ξεπεράσει το Thor: Ragnarok στο box office

Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους και το Thor: Love & Thunder δεν αποδεικνύεται η μεγάλη επιτυχία που περίμενε η Marvel Studios, ενώ έγινε και η Thor ταινία με την χειρότερη βαθμολογία

Παρόλα αυτά κατάφερε να εκτοπίσει από τη θέση του τον προκάτοχό του και πιο επιτυχημένο Thor φιλμ όλων από κάθε άποψη. Σύμφωνα με τα νεότερα νούμερα του box office, το Thor: Love and Thunder κατάφερε να ξεπεράσει το Thor: Ragnarok στο αμερικάνικο box office καθώς μετράει πλέον $316 εκατ. σε εισπράξεις έναντι $315 εκατομμυρίων. 

Ωστόσο, εκεί που δεν ξεπέρασε το "Ragnarok" ακόμα είναι στα συνολικά έσοδα. Το "Love & Thunder" βρίσκεται λίγο πάνω από τα $700 εκατομμύρια συνολικά στο box office, ενώ το Ragnarok είχε αποσπάσει περί τα $853.9 εκατομύρια. Βάσει της μέχρι τώρα πορείας του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει καλύτερη τελική συγκομιδή, ειδικά όταν ετοιμάζεται να διατεθεί στο Disney+.

Το 4ο solo φιλμ του Chris Hemsworth κουβαλάει και ένα από τα ακριβότερα budget στην ιστορία των ταινιών της Marvel, που άγγιξε τα $250 εκατομμύρια.  

Μάθετε πότε περίπου αναμένεται το Love & Thunder στο Disney+ πατώντας εδώ

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ