Το Top Gun: Maverick διέλυσε και ένα ρεκόρ του Τιτανικού στο box office  

Η sequel ταινία με τον Tom Cruise συνεχίζει να σαρώνει

Το Top Gun: Maverick διέλυσε και ένα ρεκόρ του Τιτανικού στο box office

Σε πολύ υψηλά υψόμετρα συνέχισε να πετάει το Top Gun: Maverick καθώς πλέον ξεπερνά τα $1.3 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office και αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία του 2022 εισπρακτικά μέχρι τώρα. 

Ωστόσο, ύστερα και από αυτό το Σαββατοκύριακο διέλυσε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο "Τιτανικός" του James Cameron. Πλέον το sequel με τον Tom Cruise αποτελεί την 7η πιο επιτυχημένη ταινία του εγχώριου box office των ΗΠΑ με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $662 εκατομμύρια

Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα $690 εκατ. της συγκομιδής του προέρχονται από τις διεθνείς αγορές, εκεί όπου κατάφερε όλα αυτά τα εντυπωσιακά ρεκόρ χωρίς καν να προβληθεί σε Κίνα και Ρωσία. Φυσικά, στην επιτυχία του, λένε οι ειδικοί, ότι έπαιξε ρόλο το "word of mouth" ανάμεσα στο κοινό και όσους επέλεξαν να το δουν παραπάνω από μια φορά. 

Πάνω από το Top Gun: Maverick πλέον στο αμερικάνικο box office βρίσκονται τα: Avengers: Infinity War ($678 εκατ.), “Black Panther” ($700 εκάτ.), “Avatar” ($760 εκάτ.), “Spider-Man: No Way Home” ($804 εκάτ.), “Avengers: Endgame” ($853 εκάτ.) και “Star Wars: The Force Awakens” ($936 εκάτ.). 

Με την τεράστια επιτυχία του, σαφώς και έχει συζητηθεί το Top Gun 3, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο συμπρωταγωνιστή τους Cruise, Miles Teller. 

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Την άποψή μας για το Top Gun: Maverick, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε  πατώντας εδώ

Ροη ειδησεων