Τρελή θεωρία για το Madame Web: Θα υπάρχει άλλος Spider-Man στην ταινία της Sony

Μήπως ο Adam Scott θα υποδυθεί έναν variant του Peter Parker;
06 Αυγούστου 2022 16:59
Τρελή θεωρία για το Madame Web: Θα υπάρχει άλλος Spider-Man στην ταινία της Sony

Μια τρελή θεωρία για το Sony's Spider-Man Universe και την επερχόμενη ταινία "Madame Web" πραγματοποιεί το γύρο των social media και ανακυκλώνεται από μια μερίδα των Marvel fans έντονα. 

Αυτή έχει στο επίκεντρό της τον Adam Scott (από τη σειρά "Severance" της Apple και του "Parks and Recreation"), που αποτελεί το νεότερο μέλος του cast που προστέθηκε μέσα στον Ιούλιο και ισχυρίζεται ότι είναι ένας...κρυφός Spider-Man! Ναι, αυτή η θεωρία υποστηρίζει ότι ο Adam Scott υποδύεται έναν μεγαλύτερης ηλικίας variant του Peter Parker, ένα γεγονός που ενισχύθηκε από τον τρόπο που είναι ντυμένος ο ηθοποιός για τον ρόλο του στο πλατό της ταινίας. 

Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε τις φωτογραφίες, όπου ο Scott θυμίζει στο ντύσιμό του την περσόνα του Peter Parker: 

Θα μπορούσε λοιπόν η Sony να επιφυλάσσει μια live-action Spider-Verse έκπληξη για τους fans; Άλλωστε έναν μεγαλύτερης ηλικίας και σοφότερο Peter Parker έχουμε δει ήδη σε animated μορφή στο Spider-Man: Into the Spider-Verse

Όσο μπόλιαζε η θεωρία τόσος περισσότερος κόσμος την υποστήριζε στο Twitter, όπως θα δείτε παρακάτω, χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις για το γεγονός ότι θα εμφανιστεί ένας άλλος Spider-Man σε ταινία της Sony Pictures στη θέση του Tom Holland. 

Τώρα το κατά πόσο στέκει αυτή η θεωρία μένει να το δούμε, ωστόσο πως θα σας φαινόταν μια τέτοια ανατροπή;

Το cast του Madame Web θα απαρτίζεται και από τους Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon, The Social Network), Emma Roberts (American Horror Story: Apocalypse), Sydney Sweeney (The White Lotus, Once Upon a Time in Hollywood) και Adam Scott (Severance, Parks and Recreation).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless που ευθύνονται για το "Morbius". Σύμφωνα με μια πρόσφατη περιγραφή "το Madame Web θα είναι η Origin ιστορία της μάντισσας που οι ψυχικές της δυνάμεις την επιτρέπουν να δει τον Αραχνοκόσμο."

Το Madame Web, ύστερα και από την πρόσφατη καθυστέρησή του, θα βγει στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2024.