Jason Momoa: Από Aquaman έγινε αεροσυνοδός και το ίντερνετ δεν μπορεί να το πιστέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Jason Momoa είναι ο αεροσυνοδός στην πτήση σας...
06 Αυγούστου 2022 10:11
Jason Momoa: Από Aquaman έγινε αεροσυνοδός και το ίντερνετ δεν μπορεί να το πιστέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βασιλιάς της Ατλαντίδας και σταρ της DC άλλαξε για λίγο πόστο, όπως αποκαλύπτεται από βίντεο που έγιναν viral στο TikTok. Ο Jason Momoa, από Aquaman έγινε για λίγο αεροσυνοδός και το ίντερνετ κυριολεκτικά δεν μπορεί να το αντέξει. 

Τα social media γέμισαν με αναρτήσεις που έδειχναν τον Momoa να μοιράζει μπουκαλάκια νερού σε μια πτήση της Hawaiian Airlines από το Λος Άντζελες στη Χαβάη. Οι επιβάτες της πτήσης δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν το στιγμιότυπο στο TikTok, καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους πως ο Momoa σε ρόλο αεροσυνοδού, όπου ντυμένος με ένα γκρι κοστούμι τους μοίραζε νερά. To clip έγινε viral στο TikTok με τη λεζάντα "Όταν ο Jason Momoa είναι ο αεροσυνοδός σου". 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον Momoa ως αεροσυνοδό: 

@livinglikekylee My aunty sent me this vid, i just thought i'd share 😍✈️ #PostitAffirmations #hawaiitiktok #jasonmomoa #flightattendantlife ♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) - Harry Goes Boom!

Βέβαια, για τον 43χρονο σταρ υπήρχε λόγος πίσω από αυτή την κίνηση καθώς λανσάρει τη δική του φίρμα μεταλλικού νερού, όπου για κάθε "Manalalu" που πωλείται, η εταιρία του υπόσχεται να καθαρίζει και ένα πλαστικό μπουκάλι από τους ωκεανούς.

Την αποκάλυψη της viral διαφημιστικής καμπάνιας του έκανε εν τέλει ο Jason Momoa μέσα από το Instagram και το TikTok λογαριασμό του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

 

Πάλι μέσα από το Instagram του ο Momoa είχει αποκαλύψει πως ο Ben Affleck θα επιστρέψει για μια ακόμη εμφάνιση ως Bruce Wayne στο Aquaman and the Lost Kingdom. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023