Η DC ετοιμάζει το δικό της MCU σύμπαν ταινιών... ξανά

Παρόμοιο με αυτό της Marvel όπως λέει ο David Zaslav
05 Αυγούστου 2022 13:45
Η DC ετοιμάζει το δικό της MCU σύμπαν ταινιών... ξανά

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας μικρός χαμός στα γραφεία της Warner Bros. με το Batgirl που ακυρώθηκε και το Stargirl να ετοιμάζεται για την ακύρωσή του (όπως ακούγεται), ενώ μάθαμε πως θα έρθει και νέα streaming υπηρεσία, με τα HBO Max και Discovery Plus.

Τώρα, το νέο αφεντικό του Warner Bros. Discovery, ο David Zaslav αποκάλυψε ότι η απόφαση για την ακύρωση του Batgirl ήταν μέρος στο να αποστασιοποιηθεί το στούντιο από το “Snyderverse”, μιας και η εταιρία θέλει να κάνει κάτι άλλο. Αυτό το… «άλλο» είναι να φτιάξει το δικό της τεράστιο DC Universe για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως άλλωστε έκανε η Marvel με το MCU.

Διαβάστε τις δηλώσεις του παρακάτω:

Έχουμε κάνει ολικό reset. Έχουμε δομήσει την επιχείρησή μας. Θα υπάρξει μία ομάδα που θα επικεντρώνεται μόνο στην DC για τα επόμενα 10 χρόνια. Είναι πολύ παρόμοιο με τη δομή που ο Alan Horne και ο Bob Iger έκαναν πολύ αποτελεσματικά, με τον Kevin Feige στην Disney. 

Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε μια μακροπρόθεσμη, πολύ πιο βιώσιμη επιχείρηση από την DC, και ως μέρος αυτού, θα επικεντρωθούμε στην ποιότητα. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε καμία ταινία πριν να είναι έτοιμη. Το επίκεντρο θα είναι, πως θα κάνουμε κάθε μία από αυτές τις ταινίες, όσον το δυνατόν καλύτερη.

Την DC μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη και είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό το σχέδιο τώρα. Έχουμε μερικές υπέροχες ταινίες της DC που έρχονται. Τα Black Adam, Shazam 2 και The Flash. Εργαζόμαστε σε όλα αυτά. Τις έχουμε δει και πιστεύουμε ότι είναι καταπληκτικές και ότι μπορούμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες. Αυτό κάνει ο Mike De Luca και η Pam Abdy (τα νέα κεφάλια των Warner Bros. Pictures) αυτή τη στιγμή.

Όλα τα παραπάνω, τα είπε ο Zaslav κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της εταιρίας και επαίνεσε μεταξύ άλλων και όλο το περιεχόμενο της Warner Bros. λέγοντας μάλιστα ότι η ομάδα του Warner Bros. motion picture έχει φανταστικά IP.

Μαζί με την DC, την ομάδα κινουμένων σχεδίων, μαζί με ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της Warner Bros, φιλοδοξούμε να επαναφέρουμε την Warner.

Πως σας φαίνονται όλα τα νέα σχέδια του David Zaslav; Πείτε μας στα σχόλια.