Ο Conor McGregor θα παίξει για πρώτη φορά σε ταινία μαζί με τον Jake Gyllenhaal

Από το οκτάγωνο του UFC μετακομίζει στα Χολιγουντιανά πλατό ο πρώην πρωταθλητής ελαφρέων βαρών
03 Αυγούστου 2022 23:29
Ο Conor McGregor θα παίξει για πρώτη φορά σε ταινία μαζί με τον Jake Gyllenhaal

Έχοντας κατακτήσει και αφήσει εποχή στο οκτάγωνο του UFC, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των ΜΜΑ, Conor McGregor ετοιμάζει να μετακομίσει στα Χολιγουντιανά πλατό. 

Και αυτό διότι ο Ιρλανδός μαχητής θα κάνει το υποκριτικό ντεμπούτο του παίζοντας σε ταινία μαζί με τον Jake Gyllenhaal. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Deadline, ο Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στο remake της ταινίας "Road House", που ετοιμάζεται για λογαριασμό του Amazon Prime Video.

Το remake θα σκηνοθετήσει ο Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity) σε σενάριο των Anthony Bagarozzi και Charles Mondry, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτόν τον μήνα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για ένα remake/reimagining της κλασικής ταινίας δράσης των '80s με τίτλο "Ο Μπράβος" που πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος Patrick Swayze

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το σενάριο θα ακολουθεί έναν πρώην μαχητή του UFC (στην προκειμένη τον Jake Gyllenhaal), ο οποίος πιάνει δουλειά ως μπράβος σε ένα παρακμιακό μπαρ στη Φλόριντα, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι το μέρος μόνο τροπικός παράδεισος δεν είναι. Όσο για τον ρόλο του Conor McGregor γνωρίζουμε ότι θα παίξει έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα και όχι τον εαυτό του. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Deadline, το Χόλιγουντ ήθελε εδώ και καιρό να βρει έναν τρόπο συνεργασίας με τον σούπερσταρ του UFC, αλλά ο McGregor δεν βιαζόταν και ήθελε να βρει μια ταινία ή σειρά που θα του ταίριαζε. Όταν άκουσε πως το Road House θα επιστρέψει με remake, είδε την ταινία, του άρεσε και συμφώνησε να συναντηθεί με τον παραγωγό της, Joel Silver. 

Μαζί με τους Gyllenhaal και McGregor θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp και Bob Menery. 

Το remake του Road House θα προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video παγκοσμίως όταν κυκλοφορήσει.