Joker 2: Μάθαμε πότε θα έρθει το sequel με τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Ο Joker θα έχει στον πλάι του την Harley Quinn στο " Joker: Folie à Deux"
03 Αυγούστου 2022 23:14
Joker 2: Μάθαμε πότε θα έρθει το sequel με τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Η επίσημη ανακοίνωση του Joker 2 πριν από μερικούς μήνες είχε ανάμεικτες αντιδράσεις αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις ως προς το ύφος της ταινίας. 

Βλέπετε, ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει ως Arthur Fleck, όντας πλέον ο "Clown Prince of Crime" μόνο που στο πλάι του θα έχει την γνώριμη θυγατέρα του, την Harley Quinn, όπου στην προκειμένη θα την υποδυθεί η Lady Gaga. Και όχι μόνο αυτό αλλά το sequel με τίτλο "Joker: Folie à Deux" (σε ελεύθερη μετάφραση Joker: Τρέλα για Δύο) θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. 

Τώρα και επίσημα, η Warner Bros. έβαλε το Joker: Folie à Deux στο καλεντάρι της και γνωρίζουμε ότι θα προβληθεί στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, δηλαδή πέντε χρόνια ακριβώς μετά την πρεμιέρα του πρώτου Joker. 

Η είδηση αυτή έρχεται στον απόηχο της ξαφνικής ακύρωσης της ταινίας "Batgirl", η οποία είχε κοστίσει $90 εκατ. στο στούντιο. 

Χρυσάφι στα πόδια του Phoenix

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να πληρώσουν σε...χρυσάφι την εμφάνιση του Joaquin Phoenix στο Joker 2, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Πλέον, το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.