Batgirl: Οι σκηνοθέτες σπάνε τη σιωπή τους για την ακύρωση της ταινίας της DC

"Είμαστε δυσαρεστημένοι και σοκαρισμένοι" γράφουν στο μήνυμά τους μέσα από το Instagram
03 Αυγούστου 2022 20:21
Batgirl: Οι σκηνοθέτες σπάνε τη σιωπή τους για την ακύρωση της ταινίας της DC

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Warner Bros. πετάει στο καλάθι των αχρήστων την ταινία της Batgirl, η οποία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και θα τη βλέπαμε στους κινηματογράφους το 2023.

Στην επίσημη δήλωση της Warner Bros. Discovery για την ακύρωση της DCEU ταινίας αναφέρθηκε πως φταίει η γενικότερη εσωτερική στρατηγική αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, ενώ άλλα δημοσιεύματα λένε πως με την ακύρωσε θα γλιτώσει φόρους, εφόσον τηρήσει να μη προβληθεί ποτέ και να μη βγάλει κάποιο κέρδος από αυτή. 

Τώρα, ήρθαν οι σκηνοθέτες Adil El Arbi και Bilall Fallah να σπάσουν τη σιωπή τους, δηλώνοντας σοκαρισμένοι από την ξαφνική ακύρωση του project τους που κόστισε ήδη $90 εκατομμύρια στη Warner Bros. Pictures. 

Μέσα από το Instagram τους δήλωσαν τα εξής: 

"Είμαστε θλιμμένοι και συγκλονισμένοι από την είδηση. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ως σκηνοθέτες, είναι ζωτικής σημασίας η προβολή της δουλειάς μας στο κοινό, και ενώ η ταινία απείχε πολύ από το να ολοκληρωθεί, θα θέλαμε οι θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο να είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγκαλιάσουν οι ίδιοι την τελική ταινία. Ίσως μια μέρα να το κάνουν Θεού θέλοντος.

Το καταπληκτικό cast και το συνεργείο μας έκαναν τρομερή δουλειά και εργάστηκαν τόσο σκληρά για να ζωντανέψουν την "Batgirl". Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες που ήμασταν μέρος αυτής της ομάδας. Ήταν όνειρο να δουλέψουμε με τόσο φανταστικούς ηθοποιούς όπως ο Michael Keaton, ο JK Simmons, ο Brendan Fraser, ο Jacob Scipio, ο Corey Johnson, η Rebecca Front και κυρίως η σπουδαία Leslie Grace, η οποία υποδύθηκε το Batgirl με τόσο πάθος, αφοσίωση και ανθρωπιά."

Αυτή είναι η ανάρτησή τους στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil El Arbi (@adilelarbi)

 

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας είχε γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Batgirl της Leslie Grace ακόμη δεν το γνωρίζουμε.