Μάθαμε με ποιο project θα κλείσει το Phase 4 του MCU χάρη στον James Gunn

Και σίγουρα πλέον δεν είναι το Black Panther: Wakanda Forever
02 Αυγούστου 2022 17:43
Μάθαμε με ποιο project θα κλείσει το Phase 4 του MCU χάρη στον James Gunn

Τελικά μάθαμε ποιο project θα κλείσει το Phase 4 του MCU και δεν είναι το Black Panther: Wakanda Forever, όπως υπήρχε αρχικά η εντύπωση. H απάντηση ήρθε δια στόματος του σκηνοθέτη James Gunn, καθώς επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα είναι "Ο επίλογος του Phase 4". 

Ο Gunn παλιότερα είχε αναφέρει ότι το "Holiday Special" θα διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του Thor: Love and Thunder και του Guardians of the Galaxy Vol. 3. Τώρα όμως η εορταστική "τηλεταινία" των Guardians of the Galaxy θα έχει περισσότερη σημασία όχι μόνο σαν πρόλογος του GotG Vol. 3 αλλά και σαν το φινάλε του Phase 4. 

Σε ακόλουθο tweet του απαντώντας σε άλλο fan αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα είναι στο χρονοδιάγραμμα του Phase 5, πριν την σχετική παρουσίαση στην San Diego Comic-Con 2022. 

Άλλωστε το Phase 5 του MCU ξεκινάει με το Ant-Man and the Wasp: Quantumania τον Φεβρουάριο του 2023. 

 

Αναφορικά με το cast του "Guardians 3" αυτό περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter στο ρόλο του Adam Warlock, ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του "High Evolutionary", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Όσο το γιατί δεν είδαμε το trailer του Guardians of the Galaxy 3 ακόμα, ο James Gunn έδωσε μια λογική εξήγηση

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022 μέσα από το Disney+.