Ο Glen Powell του Top Gun: Maverick είναι ξανά πιλότος μαχητικού στην ταινία Devotion (ΒΙΝΤΕΟ)

Με wingman του αυτή τη φορά τον Jonathan Majors
02 Αυγούστου 2022 15:39
Ο Glen Powell του Top Gun: Maverick είναι ξανά πιλότος μαχητικού στην ταινία Devotion (ΒΙΝΤΕΟ)

H Sony Pictures κυκλοφόρησε το νεότερο trailer του Devotion της νέας πολεμικής ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Glen Powell του Top Gun: Maverick ξανά ως πιλότος μαχητικού. 

Μόνο που αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφέρεται λίγο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα στον Πόλεμο της Κορέας εκεί όπου ως σύμμαχο/συγκυβερνήτη θα έχει τον Jonathan Majors (Loki, Ant-Man and the Wasp: Quantumania). 

Το σενάριο του "Devotion" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Adam Makos, το οποίο διηγείται την πραγματική ιστορία δύο κορυφαίων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας. Οι ηρωικές τους θυσίες θα τους κάνουν στην πορεία τους ποιο παρασημοφορεμένους πιλότους του Ναυτικού. 

Δείτε το trailer του Devotion: 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο JD Dillard (Utopia, The Outsider, The Twilight Zone) παίζουν επίσης οι Christina Jackson, Joe Jonas και Thomas Sadoski

Το Devotion θα κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (8-18 Σεπτεμβρίου) και θα βγει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.