Drago: O Dοlph Lundgren ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά το δημόσιο κράξιμο του Σιλβέστερ Σταλόνε

Δίνει απάντηση σε fans και μη για το spinoff φιλμ του Creed
02 Αυγούστου 2022 07:05
Drago: O Dοlph Lundgren ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά το δημόσιο κράξιμο του Σιλβέστερ Σταλόνε

Μετά τη δημόσια κατακραυγή του Σιλβέστερ Σταλόνε προς την spinoff ταινία του “Creed” με πρωταγωνιστή τον Ivan Drago και τον γιο του, δημιουργήθηκε ντόρος γύρω από το τι συμβαίνει.

Ο Σταλόνε υποστηρίζει εν ολίγοις πως όλα έγιναν πίσω από την πλάτη του και πως το «Drago”, όπως θα ονομάζεται, και μίλησε με χαρακτηρισμούς ενάντια στους «άπληστους» παραγωγούς που διαχειρίζονται τα δικαιώματα του franchise.

Τώρα όμως έρχεται ο κανονικός Ivan Drago δηλαδή ο Dolph Lundgren να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, μιας και ο Σταλόνε τον έπιασε στο στόμα του, στην σχετική ανάρτηση που έκανε.

Και ο Lundgren μέσα από το δικό του Instagram λογαριασμό αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει καν επίσημες, σοβαρές συζητήσεις για το project και πως είχε την εντύπωση ότι ο Σταλόνε συμμετέχει στην παραγωγή του.

 

Δείτε την ανάρτηση του Lundgren στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Αυτά είναι όσα ισχυρίζεται ο Lundgren: 

«Απλώς για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα σχετικά με το πιθανό spinoff του “Drago”. Δεν έχει καν εγκριθεί κάποιο σενάριο, ούτε έχει υπογραφεί κάποια συμφωνία και είχα προσωπικά την εντύπωση ότι ο φίλος μου Sly Stallone εμπλέκεται ως παραγωγός ή ακόμη και ως ηθοποιός. Υπήρξε μια διαρροή από τον τύπο την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν ατυχής. Είμαι σε επαφή με τον κ. Μπαλμπόα για να ηρεμήσετε όλοι οι fans…Ορίστε. 

Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι με τα δικαιώματα των Rocky και Creed ταινιών και εάν θα δικαιωθεί ο “Sly” μένει να φανεί. Να είστε σίγουροι ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα σε αυτή τη δημόσια όπως εξελίσσεται διαμάχη για το μέλλον αυτών των ταινιών.