Spirit Halloween: The Movie | Το πρώτο trailer έχει άρωμα από παλιές ταινίες

Με τον Christopher Lloyd να κλέβει την παράσταση
01 Αυγούστου 2022 18:31
Spirit Halloween: The Movie | Το πρώτο trailer έχει άρωμα από παλιές ταινίες

Το Strike Back Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser βίντεο από το Spirit Halloween: The Movie, με πρωταγωνιστή εδώ τον θρυλικό Christopher Lloyd ως το «διαβολικό κακό πνεύμα» που έχει στην κατοχή του τα πάντα μέσα στο γνωστό κατάστημα. Εκείνος θα μετατρέψει μία βραδιά διασκέδασης, σε κάτι πολύ εφιαλτικό.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι Rachael Leigh Cook (Robot Chicken), Donavan Colan (Zoe), Dylan Frankel (Raven's Home), Jaiden Smith (Blue Bloods), Marissa Reyes (Raven's Home) και Marla Gibbs (El Camino: A Breaking Bad Movie).

Η ταινία θα παρουσιάσει ένα υποτιθέμενο νέο κατάστημα Spirit Halloween σε ένα έρημο εμπορικό κέντρο, αναγκάζοντας έτσι τρεις φίλους να μένουν μια ολόκληρη νύχτα κλειδωμένοι κατά τη διάρκεια του Halloween. Ωστόσο, το κτίριο στοιχειώνεται από ένα πνεύμα που κατέχει τους animatronic χαρακτήρες τους καταστήματος.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spirit Halloween Movie (@spirithalloweenmovie)

Ο David Poag κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα του project, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Billie Bates, με το Strike Back Studios να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Το Spirit Halloween: The Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου σε On Demand μορφή. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.