Fan του Morbius έβαλε την ταινία να παίξει με ανάλυση 144p σε ένα arcade μηχάνημα (ΦΩΤΟ)

Όλα αυτά έγιναν στην εκδήλωση “Otakon”
01 Αυγούστου 2022 17:05
Fan του Morbius έβαλε την ταινία να παίξει με ανάλυση 144p σε ένα arcade μηχάνημα (ΦΩΤΟ)

Το Morbius της Sony Pictures δίχασε το κοινό όταν κυκλοφόρησε, με την ίδια τη Sony να βάζει την ταινία 2 φορές στους κινηματογράφους, έτσι ώστε να τα πάει καλύτερα στο box office. Το φιλμ με τον Jared Leto δεν τα πήγε καθόλου καλά σε κριτικές, ενώ παράλληλα είχε γίνει και το νέο “Room” του ίντερνετ, με διάφορα κωμικά memes.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του Otakon, μιας εκδήλωσης που ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ένας -κατά πάσα πιθανότητα- fan της ταινίας είπε να δηλώσει τον θαυμασμό του, με κάτι…έξυπνο. Όπως θα δείτε και εσείς από την εικόνα παρακάτω, ένα arcade μηχάνημα δεν παίζει retro παιχνίδια, αλλά την ταινία Morbius.

Ο fan του φιλμ φαίνεται πως έβαλε την ταινία να παίζει σε 144p κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να την απολαύσουν όσοι περνούσαν από αυτό το σημείο.

 

Λίγη ώρα μετά, η εικόνα που δείχνει την arcade καμπίνα με το Morbius έγινε viral στο Twitter και ο χρήστης ZeronXepher είπε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για το περιστατικό. Όπως λέει χαρακτηριστικά, το εν λόγω μηχάνημα δεν έδειχνε τίποτα και αποφάσισε μέσα από το κινητό του να κάνει “cast” το Morbius (το οποίο κατέβασε σε 50mb μέγεθος) και το έβαλε να παίξει.

Tags: