Σιλβέστερ Σταλόνε εναντίον ταινίας "Drago" - Κατακεραυνώνει δημόσια τη spinoff ταινία του Creed

"Ζητώ συγγνώμη από τους fans, δεν ήθελα ποτέ να εκμεταλλευτούν τον Rocky με απληστία (Greed)"
31 Ιουλίου 2022 19:06
Σιλβέστερ Σταλόνε εναντίον ταινίας "Drago" - Κατακεραυνώνει δημόσια τη spinoff ταινία του Creed

Η διαμάχη που άνοιξε ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τον παραγωγό των Rocky ταινιών απέκτησε νέο κεφάλαιο και αφορά το franchise του Creed αλλά και το νεοανακοινωθέν spinoff με τον Ivan Drago.

Και πάλι δημόσια μέσα από το Instagram λογαριασμό του, ο "Sly" δεν μασάει καθόλου τα λόγια του και κατακεραυνώνει με...άπερκατ την spinoff ταινία που θα βασίζεται στον Drago και στην οποία δε θα συμμετέχει. Κάτι που όπως αναφέρει στην ανάρτησή του δεν το γνώριζε από πριν, ενώ κάνει λογοπαίγνιο κιόλας με τον τίτλο "Creed" και "Greed" (απληστία): 

Μου ραγίζει ξανά η καρδιά...μόλις το έμαθα...Για ακόμη μια φορά, αυτό ο αξιολύπητος 94χρονος παραγωγός και τα εγωϊστικά άχρηστα, σαν αρπακτικά παιδιά του κατατρώνε ό,τι απέμεινε από το μεδούλι ενός ακόμη φοβερού χαρακτήρα που δημιούργησα. Σοβαρά ρε νυφίτσες πώς κοιτιέστε στον καθρέφτη;;; Ζητάω συγγνώμη από τους fans γιατί δεν ήθελα ποτέ να εκμεταλλευτούν τον Rocky έτσι για αυτή την απληστία (Greed). 

Μερικές ώρες μετά όμως τροποποίησε αρκετά την ανάρτησή του προσθέτοντας ότι ούτε ο Dolph Lundgren του είπε κάτι για την ταινία Drago, δείχνοντας τον εκνευρισμό του: 

Επίσης τρέφω μόνο σεβασμό για τον Dolph αλλά δεν μου είπε ποτέ τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη μου με τον χαρακτήρα που δημιούργησα για εκείνον!!! Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ είναι πολυτιμότεροι από τον χρυσό. 

 Η ανάρτηση του Σταλόνε στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Για τον Β' γύρο της αναμέτρησης Σταλόνε vs Drago ο 76χρονος αστέρας ανάρτησε και στο Twitter λέγοντας: 

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Irwin Winkler και την οικογένειά του που τσαλαπάτησαν έναν ακόμη φοβερό χαρακτήρα. #χωρίςντροπή". 

Παρακάλια από την MGM να επιστρέψει ο Stallone

Σύμφωνα με το shwobiz411 ο συνεργάτης του Σταλόνε, Braden Aftergood είχε δώσει το "ΟΚ" στην ταινία "Drago" και την υπογραφή του όταν παραβρέθηκε σε ένα meeting τον περασμένο Απρίλιο. Η MGM δεν θα μπορούσε ποτέ να δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη ενός Rocky spinoff χωρίς τη συγκατάθεση του Stallone. 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι ο Stallone έχει ανακοινώσει ότι δε θα συμμετέχει στο Creed III καθώς απέσυρε τον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, οι παραγωγοί της ταινίας τον έχουν παρακαλέσει στα γόνατα να επιστρέψει. Μάλιστα έγινε σε τέτοιο βαθμό που έχουν αφήσει χώρο στην ταινία για τον ρόλο του, εφόσον επιλέξει να επιστρέψει ως Rocky.