Ο πρωταθλητής Kamaru Usman θα παίξει στο Black Panther: Wakanda Forever

Ακόμα δε γνωρίζουμε το ρόλο του
31 Ιουλίου 2022 12:15
Ο πρωταθλητής Kamaru Usman θα παίξει στο Black Panther: Wakanda Forever

Το cast του Black Panther: Wakanda Forever μεγάλωσε, καθώς μόλις έγινε γνωστό από το MMA Fighting, ότι ο πρωταθλητής του UFC, Kamaru Usman πρόκειται να παίξει στην επερχόμενη ταινία της Marvel. Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο ρόλος του Usman, μιας και δεν δημοσιεύτηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Παρ’ όλα αυτά, ο μάνατζερ του Usman, ο Ali Abdelaziz έγραψε στο Twitter τα εξής:

Μην ακούς κανέναν που λέει ότι δεν μπορείς να ονειρευτείς, γιατί αυτό το νεαρό αγόρι από τη Νιγηρία, έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά. Σίγουρα, το να αποκτήσεις ένα ρόλο με οποιαδήποτε ιδιότητα στο διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μοιάζει με όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο Usman είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι φανατικός του Black Panther και όπως όλα δείχνουν, ο ρόλος του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.