Ο Jon Favreau προσπάθησε να “σώσει” τον Iron Man στο Avengers: Endgame

Αλλά τα αδέρφια Russo είχαν ήδη το δικό τους πλάνο
30 Ιουλίου 2022 13:56
Ο Jon Favreau προσπάθησε να “σώσει” τον Iron Man στο Avengers: Endgame

Το Avengers: Endgame είναι η πιο εμπορική ταινία στην ιστορία της Marvel, αλλά και μία ταινία που άλλαξε για πάντα τον όρο blockbuster στους κινηματογράφους. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την πρεμιέρα και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τα αδέρφια Russo.

Διαβάστε το άρθρο παρακάτω, μόνο αν έχετε παρακολουθήσει το Avengers: Endgame.

Συγκεκριμένα, οι Russo Brothers μίλησαν στο Vanity Fair και δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι ο Jon Favreau, προσπάθησε να “σώσει” τον Iron Man του Robert Downey Jr. από τη μοίρα του στο Avengers: Endgame. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αυτής, τα αδέρφια Russo εξήγησαν ότι ένα βράδυ έλαβαν μία κλήση από τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος τους παρακαλούσε να ξανά σκεφτούν όλα αυτά που είχαν στο μυαλό τους.

Ο Anthony Russo αποκάλυψε τα εξής:

Είχαμε λάβει αρκετές πιέσεις για να μη σκοτώσουμε τον Tony Stark και μία από αυτές προήλθε από τον Jon Favreau, ο οποίος μάς είχε πάρει τηλέφωνο, αφού διάβασε το σενάριο και έλεγε: Πραγματικά, θα σκοτώσετε τον Iron Man;

O Joe Russo από την άλλη, δήλωσε:

Ναι αυτό θα γίνει του είπα. Μετά, θυμάμαι να περπατάω σε μία γωνία σε ένα σκηνικό (backstage) και ο Favreau προσπαθούσε να μου μιλήσει από μια προεξοχή και να μου λέει: Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα καταστρέψει τους ανθρώπους… Το κάναμε όμως, ούτως η άλλως.

Το Iron Man έκανε το ντεμπούτο του το 2008 με σκηνοθέτη τον Jon Favreau. Το φιλμ γνώρισε τεράστια επιτυχία και ξεκίνησε ουσιαστικά το Marvel Cinematic Universe.