Kevin Feige: Η Marvel έχει να κάνει πάρα πολλές ακόμη ανακοινώσεις για το MCU

Το αφεντικό της Marvel Studios κάνει tease για το Phase 6
30 Ιουλίου 2022 09:16
Kevin Feige: Η Marvel έχει να κάνει πάρα πολλές ακόμη ανακοινώσεις για το MCU

Η San Diego Comic-Con 2022 σημαδεύτηκε αναμφίβολα από τις μεγάλες ανακοινώσεις της Marvel Studios, την ώρα που στις εβδομάδες πριν το event ακούγονταν ότι δε θα αποκαλύψει όλα της τα χαρτιά. Εν τέλει τα αποκάλυψε όλα τουλάχιστον όσον αφορά το Phase 5 του MCU, ενώ έδωσε και μια δυνατή πρώτη γεύση από το Phase 6

Ωστόσο, από το Phase 6 λείπουν πολλά κομμάτια του παζλ όπως φάνηκε από την παρουσίαση και το χρονοδιάγραμμα που εμφανίστηκε στη σκηνή της SDCC 2022. Ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν σαφώς πολλά περισσότερα που μένει να ανακοινωθούν. 

Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη για να συζητήσουμε και τόσα πολλά ακόμη για να αποκαλύψουμε και δε θέλαμε να μιλήσουμε για όλα αυτά σήμερα" είπε ο Feige εν μέσω της Comic-Con.

Τι γίνεται επομένως; Κάπως έτσι επιβεβαιώνεται κατά πάσα πιθανότητα φήμη ότι στο D23 Expo της Disney, η Marvel θα ανακοινώσει τα πάντα σχετικά με το Phase 6. Προς το παρόν γνωρίζουμε για εκείνο ότι ξεκινά με το Fantastic Four και θα τελειώσει με τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars

Το D23 Expo event θα διεξαχθεί μεταξύ 9-11 Σεπτεμβρίου και εκεί αναμένονται σημαντικές και μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον του MCU και όχι μόνο.