Η νέα κωμωδία του Netflix έχει Kevin Hart και Mark Wahlberg σε θεότρελα σκηνικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο Netflix στις 26 Αυγούστου
29 Ιουλίου 2022 17:22
Η νέα κωμωδία του Netflix έχει Kevin Hart και Mark Wahlberg σε θεότρελα σκηνικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την κωμωδία “Me Time”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Kevin Hart, Mark Wahlberg και Regina Hall. Στην ταινία πρόκειται να δείτε έναν θεότρελο πατέρα που βρίσκει μετά από χρόνια λίγο χρόνο για τον εαυτό του, μιας που λείπει η γυναίκα και τα παιδιά του.

Έτσι, επανασυνδέεται με τον πρώην καλύτερό του φίλο για ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο που υπόσχεται να σας χαλαρώσει και να σας χαρίσει άπειρα γέλια.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Όταν ένας μπαμπάς "πλήρους απασχόλησης" βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό του μετά από χρόνια, με αφορμή την απουσία της γυναίκας και των παιδιών του, ξανασμίγει με τον παλιό κολλητό του για ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο που σχεδόν ανατρέπει τη ζωή του.

Το cast έρχονται και συμπληρώνουν οι Luis Gerardo Mandez, Jimmy O. Yang, John Amos, Anna Maria Horsford, Andrew Santino, Deborah S. Craig, Naomi Ekperigin, Drew Droege, Ilia Isorels Paulino, Tahj Mowry, Carlo Rota, Che Tafari και Amentii Sledge.

Το Me Time (Χρόνος για Μένα) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.