Καθυστερεί το Creed 3 με τον Michael B. Jordan και μεταφέρεται για το 2023

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για την πρώτη "Rocky" spinoff ταινία χωρίς τον Sylvester Stallone
29 Ιουλίου 2022 12:55
Καθυστερεί το Creed 3 με τον Michael B. Jordan και μεταφέρεται για το 2023

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Creed 3 θα είναι η πρώτη "Rocky" spinoff ταινία που δε θα εμφανιστεί ο Sylvester Stallone, ο οποίος στην προηγούμενη ταινία ανακοίνωσε πως κρεμάει τα γάντια του εμβληματικού χαρακτήρα που του χάρισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου. 

Τα ηνία έχει αναλάβει πλέον εξ'ολοκλήρου ο Adonis Creed δηλαδή ο Michael B. Jordan, που εκτός από αστέρας του threequel θα είναι και ο σκηνοθέτης του, πραγματοποιώντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην προκειμένη. 

Τώρα μαθαίνουμε ότι η κυκλοφορία του Creed 3 θα καθυστερήσει καθώς μεταφέρεται αρκετούς μήνες μετά τις 22 Νοεμβρίου του 2022, όπου αρχικά αναμενόταν. Πλέον, θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2023 και έτσι θα αποφύγει το αναμενόμενα σαρωτικό για το box office, Black Panther: Wakanda Forever της Marvel Studios, το οποίο θα προβαλλόταν εκείνο τον καιρό. 

Ωστόσο, η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του θα το θέσει αναπόφευκτα αντιμέτωπο στο box office με το Aquaman and the Lost Kingdom, το οποίο κυκλοφορεί μόλις δύο εβδομάδες μετά. 

Στο Creed 3 ο Jonathan Majors θα παίξει τον αντίπαλο του Adonis Creed στο ρινγκ. Πρόκειται για τον ηθοποιό που εμφανίστηκε ως Kang στο "Loki" και θα επανεμφανιστεί στο MCU μέσα από το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" και στο "Avengers: The Kang Dynasty", ενώ πρωταγωνίστησε στη σειρά "Lovecraft Country" και το "Da 5 Bloods" του Spike Lee. 

To CREED III αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2023.