O Batman του Ben Affleck θα επιστρέψει στο Aquaman 2 με τον Jason Momoa (ΦΩΤΟ)  
Το επιβεβαίωσε ο Momoa μέσα από ανάρτησή του στο Instagram

Φαίνεται πως η θητεία του Ben Affleck ως Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC δε θα τελειώσει με το The Flash.
Και αυτό διότι ο Jason Momoa επιβεβαίωσε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram πως ο Ben Affleck θα επιστρέψει ως Batman/Bruce Wayne στο Aquaman 2. Ανάρτησε μάλιστα φωτογραφίες που τους δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στα παρασκήνια, με τον Affleck μάλιστα να είναι ντυμένος και στυλιζαρισμένος όπως ο Bruce Wayne του SnyderVerse.
Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα φαίνεται πως τον Momoa και τον Ben Affleck είχαν εντοπίσει κάτι fans, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν tour στα πλατό της Warner Bros., με τον Momoa να τους λέει κιόλας "παίδες, δεν είναι μυστικό πλέον". Στην λεζάντα κιόλας αστειεύεται με το γεγονός αυτό λέγοντας "Κοιτάξτε προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε κρυφό".
Δείτε την ανάρτηση του Jason Momoa στο Instagram:
View this post on Instagram
Τελικά, ο Affleck έχει μια ακόμη εμφάνιση στην DC μετά το The Flash και αυτή θα είναι στο Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ ο Bruce Wayne/ Batman του Michael Keaton εκτός από το The Flash θα επανεμφανιστεί στην ταινία "Batgirl".
Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).
Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Νέες προσθήκες στο line-up καρτών γραφικών της Nvidia
Προ των πυλών η κυκλοφορία του
Διέλυσε εκ των έσω μια από τις πιο επικίνδυνες hacking ομάδες
Και η αρχή θα γίνει φέτος
Η εταιρία είναι η πρώτη που φέρνει αυτόνομη οδήγηση τρίτου επιπέδου στην Αμερική
Συνεχίζεται η έντονη διαμάχη για την εξαγορά της Activision Blizzard
Ζητώντας ένα τεράστιο ποσό
Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει να βλέπει
Αξίζουν την προσοχή σας