O Batman του Ben Affleck θα επιστρέψει στο Aquaman 2 με τον Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Το επιβεβαίωσε ο Momoa μέσα από ανάρτησή του στο Instagram
29 Ιουλίου 2022 08:28
O Batman του Ben Affleck θα επιστρέψει στο Aquaman 2 με τον Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως η θητεία του Ben Affleck ως Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC δε θα τελειώσει με το The Flash

Και αυτό διότι ο Jason Momoa επιβεβαίωσε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram πως ο Ben Affleck θα επιστρέψει ως Batman/Bruce Wayne στο Aquaman 2. Ανάρτησε μάλιστα φωτογραφίες που τους δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στα παρασκήνια, με τον Affleck μάλιστα να είναι ντυμένος και στυλιζαρισμένος όπως ο Bruce Wayne του SnyderVerse. 

Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα φαίνεται πως τον Momoa και τον Ben Affleck είχαν εντοπίσει κάτι fans, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν tour στα πλατό της Warner Bros., με τον Momoa να τους λέει κιόλας "παίδες, δεν είναι μυστικό πλέον". Στην λεζάντα κιόλας αστειεύεται με το γεγονός αυτό λέγοντας "Κοιτάξτε προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε κρυφό". 

Δείτε την ανάρτηση του Jason Momoa στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Τελικά, ο Affleck έχει μια ακόμη εμφάνιση στην DC μετά το The Flash και αυτή θα είναι στο Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ ο Bruce Wayne/ Batman του Michael Keaton εκτός από το The Flash θα επανεμφανιστεί στην ταινία "Batgirl". 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023