Νέο trailer για την ταινία "Blonde" που η Ana de Armas μεταμορφώνεται σε Marilyn Monroe

Μια εβδομάδα καθυστέρηση για την πιο ακατάλληλη ταινία στην ιστορία του Netflix
28 Ιουλίου 2022 19:06
Νέο trailer για την ταινία "Blonde" που η Ana de Armas μεταμορφώνεται σε Marilyn Monroe

To Netflix κυκλοφόρησε το νεότερο επίσημο trailer του "BLONDE" της ημιβιογραφικής ταινίας που η Ana de Armas μεταμορφώνεται στην Μέριλιν Μονρόε, την απόλυτη σταρ του Χόλιγουντ και sex symbol της δεκαετίας του '60. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Andrew Dominik, γνωστός γα το "Assassination of Jesse James" και η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.  

Από το trailer φαίνεται ότι θα παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της Μέριλιν Μονρόε, την οποία κανένας δε μπορούσε να δει, όπως αναφέρει και το trailer σε μια λεζάντα του. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα καθυστερήσει μια εβδομάδα και αντί για τις 23/09 θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Netflix. 

Δείτε το νέο trailer του BLONDE: 

O Andrew Dominik  βασίζει την ιστορία του στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, το οποίο μπλέκει ιστορικά γεγονότα με φανταστικά, για να πλάσει την άλλη πλευρά του μύθου της Μέριλιν Μονρόε. Το Blonde θα είναι η πρώτη αυστηρώς ακατάλληλη ταινία του Netflix με την ηλικιακή ταξινόμηση NC-17

Μαζί με την Ana De Armas πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Caspar Phillipson, Toby Huss, Sara Paxton, Xavier Samuel, Scoot McNairy

Η πιο πρόσφατη ταινία της Ana de Armas ήταν στο "The Gray Man" επίσης του Netflix, καθώς και στα "No Time To Die" και 'Deep Water'. Αναμένεται να την δούμε κιόλας στο "Ballerina" το spinoff φιλμ του John Wick franchise. 

Το Blonde θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.