Ταινία Peaky Blinders: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

O δημιουργός του σόου, Steven Knight έκανε τις ευχάριστες δηλώσεις
28 Ιουλίου 2022 18:45
Ταινία Peaky Blinders: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του Peaky Blinders και της spinoff ταινίας που θα συνεχίσει το έπος των Shelbys, έρχονται δια στόματος του δημιουργού της σειράς. 

Ο Steven Knight μίλησε σε πρόσφατη βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή στο Heart FM και επιβεβαίωσε ότι η ταινία Peaky Blinders θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Τον περασμένο Ιούνιο άλλωστε η σειρά είπε "αντίο" με την 6η σεζόν και ένα φινάλε που έκλεισε πολλές πόρτες αλλά άφησε και αρκετές ανοιχτές. 

Μάλιστα ο Knight αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας του Peaky Blinders που αναπτύσσεται εδώ και πολύ καιρό. 

"Θα το γυρίσουμε στα στούντιο του Digbeth και στη γύρω περιοχή του Digbeth στο Μπέρμινγχαμ. Το Digbeth και το Small Heath είναι οι γειτονιές των Peaky Blinders, οπότε θα είναι σαν στο σπίτι μας." είπε ο Knight χαρακτηριστικά. 

Επίσης επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψουν πολλά από γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα του cast της σειράς που περιλαμβάνει ονόματα όπως του Cillian Murphy, που θα τον δούμε στο "Oppenheimer" του Christopher Nolan και τον Tom Hardy, ο οποίος ετοιμάζεται για το Venom 3.