Black Panther: Wakanda Forever: Ακούστε το τραγούδι που έπαιξε στο πρώτο trailer

Με δυνατές μουσικές επιλογές και το sequel του Black Panther
28 Ιουλίου 2022 18:20
Black Panther: Wakanda Forever: Ακούστε το τραγούδι που έπαιξε στο πρώτο trailer

Αναμφίβολα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο το πρώτο trailer του Black Panther 2, με έντονο τον φόρο τιμής στη μνήμη του Chadwick Boseman και η μουσική έπαιξε μεγάλο ρόλο για να βγάλει αυτά τα συναισθήματα. 

Το πρώτο κομμάτι που ακούγεται στο trailer του Black Panther: Wakanda Forever και δίνει αυτό το βαρύ ύφος με τον χαμό του T'Challa λέγεται "No Woman No Cry" από την Νιγηριανή τραγουδίστρια, Tems. Πρόκειται για cover του γνωστού τραγουδιού του Bob Marley. 

Ακούστε το κομμάτι: 

Μάλιστα κυκλοφόρησε ένα 10λεπτο άλμπουμ πρόλογος με τις μουσικές επιλογές του "Wakanda Forever" το οποίο περιλαμβάνει το προαναφερθέν κομμάτι μαζί με τα "A Body, A Coffin" της Amaara και το "Soy" από τους Santa Fe Klan

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το prologue album του Black Panther: Wakanda Forever με τα πρώτα κομμάτια που θα αποτελέσουν τις μουσικές επιλογές του. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.