Δεν μπορείτε να μαντέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι σε αυτή την εικόνα

Μία επική μεταμόρφωση!
28 Ιουλίου 2022 17:42
Δεν μπορείτε να μαντέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι σε αυτή την εικόνα

Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ποιος είναι ο ηθοποιός στην εικόνα αυτού του άρθρου. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο επικές μεταμορφώσεις που έχουμε δει το 2022 και αυτό έγινε χάρη στη νέα ταινία της A24, που ακούει στο όνομα ‘A Different Man’.

Κι όμως, ο πρωταγωνιστής της εικόνας είναι ο πασίγνωστος Sebastian Stan των Avengers: Endgame, Captain America και άλλων ταινιών. Ο Stan υποδύεται τον Edward σε αυτό το φιλμ, έναν άνδρα που πάσχει από neurofibromatosis και υποβάλλεται σε μία επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόσωπό του και αποκτάει εμμονή με έναν ηθοποιό που πρωταγωνιστεί σε ένα έργο βασισμένο στη ζωή του.

Πρόκειται για μία δραματική ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Aaron Schimberg, που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη. Οι φωτογραφίες των Paparazzi από τα backstage αποκάλυψαν τη συγκλονιστική μεταμόρφωση του Sebastian Stan και στη συνέχεια, ο ηθοποιός, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Ο Stan ευχαρίστησε τον Mike Marino, ο οποίος είναι υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή στο πρόσωπό του και αν σας θυμίζει κάτι το όνομά του, είναι επειδή έχει δουλέψει και στο The Batman, μιας και είχε μεταμορφώσει και τον Colin Farrell στον Πιγκουίνο.

Στο A Different Man πρωταγωνιστούν και οι Renate Reinsve και Adam Pearson.