Blonde: Η Ana de Armas μάλλον είναι η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται στο Netflix η ημιβιογραφική ταινία του Andrew Dominic
27 Ιουλίου 2022 23:48
Blonde: Η Ana de Armas μάλλον είναι η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλα δείχνουν πως η Ana de Armas θα παίξει τον ρόλο της καριέρας της στο "Blonde", καθώς θα μεταμορφωθεί ως Marylin Monroe στην ημιβιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Andrew Dominic. 

Μόνο που κάθε φορά που δημοσιεύεται νέο υλικό από το "Blonde", το οποίο μάλιστα θα το δούμε μέσα από το Netflix, φαίνεται πως η Ana de Armas ίσως και να είναι η μετενσάρκωσή της. Τώρα μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Vanity Fair δόθηκε μια καινούργια ματιά στην ταινία, μέσα από νέα στιγμιότυπα αλλά και backstage φωτογραφίες. 

Όπως θα διαπιστώσετε η ομοιότητα της de Armas με το απόλυτο sex symbol των '60s -όπως αποκαλούσαν την Μέριλιν Μονρόε- είναι φοβερή. 

Οι νέες φωτογραφίες του Blonde με την Ana de Armas:

Ο Doninic, γνωστός και ως ο σκηνοθέτης του "Assassination of Jesse James" βασίζει την ιστορία του στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, το οποίο μπλέκει ιστορικά γεγονότα με φανταστικά, για να πλάσει την άλλη πλευρά του μύθου της Μέριλιν Μονρόε. Το Blonde θα είναι η πρώτη αυστηρώς ακατάλληλη ταινία του Netflix με την ηλικιακή ταξινόμηση NC-17

Μαζί με την Ana De Armas πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Caspar Phillipson, Toby Huss, Sara Paxton, Xavier Samuel, Scoot McNairy

Η πιο πρόσφατη ταινία της Ana de Armas ήταν στο "The Gray Man" επίσης του Netflix, καθώς και στα "No Time To Die" και 'Deep Water'. Αναμένεται να την δούμε κιόλας στο "Ballerina" το spinoff φιλμ του John Wick franchise. 

Το Blonde θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.