Το Moonage Dream φαντάζει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε το νέο trailer για μια μεθυστική, βγαλμένη από το διάστημα ματιά στη ζωή του "Ziggy Stardust"
27 Ιουλίου 2022 23:30
Το Moonage Dream φαντάζει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο David Bowie δεν ήταν ένας απλός ροκ σταρ, δεν ήταν μια μόνο περσόνα. Ήταν ένας καλλιτέχνης που σημάδεψε το μουσικό στερέωμα, διέγραψε τη δική του πορεία, έγινε πρωτοπόρος στο είδος του και έγραψε ιστορία σαν ένας γεφυρωτής της ποπ, της ροκ και της ηλεκτρονικής μουσικής. 

Ο σκηνοθέτης Brett Morgen υπογράφει το "Moonage Dream" και μέσα από το νεότερο trailer που δόθηκε στην δημοσιότητας από την εταιρία παραγωγής NEON, μάλλον φαντάζει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την κληρονομία του David Bowie. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ο Morgen είναι σκηνοθέτης μερικών εξαιρετικών ντοκιμαντέρ όπως το "Cobain: Montage of Heck" για τον Kurt Cobain των Nirvana. 

Δείτε το νέο trailer για το Moonage Dream: 

Μάλιστα, το μοντάζ, το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου ο Morgen, με σκοπό να δώσει μια διαφορετική, πειραματική ματιά στην οδύσσεια που είναι το ταξίδι της καριέρας του Bowie. 

Το "Moonage Daydream" κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών 2022 και αναμένεται να βγει στις 16 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες.