Ετοιμαστείτε για πολλά και τρελά MCU cameos στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ο σκηνοθέτης Peyton Reed αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
27 Ιουλίου 2022 22:00
Ετοιμαστείτε για πολλά και τρελά MCU cameos στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania ήταν μια από τις ταινίες που είχαν παρουσία στο SDCC 2022, καθώς η Marvel Studios παρουσίασε εκεί μια πρώτη αφίσα, η οποία αποκαλύπτει πως εκτός του Paul Rudd ως Ant-Man και της Evangeline Lilly ως Wasp, η Kathryn Newton θα επιστρέψει ως Cassie Lang aka Stinger, την οποία μάλιστα την είδαμε με την στολή της. 

Ο σκηνοθέτης του "Ant-Man 3", Peyton Reed, μίλησε στο Access λίγο μετά το ειδικό πάνελ της Marvel Studios στο Hall H και ανέβασε το hype λέγοντας ουσιαστικά στους fans να ετοιμαστούν για πολλά cameos του MCU: 

Θα έχουμε πολλά πράγματα που θα διασκεδάσουν πολύ κόσμο και μερικά γνώριμα πρόσωπα που θα εκπλήξουν τους πάντες όταν εμφανιστούν στο Quantum Realm. 

Επίσης, ο Reed αναφέρθηκε στο ότι το "Quantumania" θα αλλάξει μια για πάντα το MCU, όντας μάλιστα η ταινία-αφετηρία του Phase 5: 

Υπάρχει τόση πολλή ενέργεια. Και ναι ξεκινάμε το Phase 5 κάτι που είναι συναρπαστικό για εμάς, επειδή είμαστε οι ταινίες του Ant-Man. Πλέον γίναμε τριλογία. Αλλά θα γίνουν πράγματα που θα αλλάξουν το MCU μια για πάντα. Θα έχει φάση να δούμε τον Scott Lang στη μέση όλης αυτής της τεράστιας αλλαγής. 

Στο teaser trailer που προβλήθηκε αποκλειστικά για το κοινό της Comic-Con 2022, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Bill Murray σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, ενώ εμφανίστηκε με διαφορετικό look ο Kang the Conqueror του Jonathan Majors, για δεύτερη φορά μετά το "Loki". Θα είναι άλλωστε ο επόμενος μεγάλος, επιπέδου "Thanos" κακός του MCU και δεν είναι τυχαίο που το Avengers 5 φέρει πλέον τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty".  

Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ

To Ant-Man and the Wasp: Quantumania αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2023 στους κινηματογράφους.