Black Panther: Wakanda Forever: Το trailer του έγινε ένα από τα μεγαλύτερα της Marvel

Ρεκόρ προβολών μέσα σε 24 ώρες
27 Ιουλίου 2022 17:12
Black Panther: Wakanda Forever: Το trailer του έγινε ένα από τα μεγαλύτερα της Marvel

Αναμφίβολα το trailer του Black Panther: Wakanda Forever συγκίνησε τους Marvel fans και ανέβασε από το πουθενά και κατακόρυφα το hype για την 30η ταινία του MCU

Το teaser trailer που δημοσιεύθηκε εν μέσω του San Diego Comic-Con 2022 έσπασε τα ρεκόρ προβολών, καθώς μέσα στις πρώτες 24 ώρες κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 172 εκατομμύρια προβολές, όπως επιβεβαίωσε η Marvel στο Variety. Έτσι έγινε ένα από τα μεγαλύτερα σε προβολές teaser trailers στην ιστορία της Marvel Studios. 

Οι προβολές του ουσιαστικά είναι σχεδόν διπλάσιες από το teaser trailer του "Black Panther" (2018), που είχε κυκλοφορήσει το 2017 και είχε αποσπάσει περίπου 88 εκατ. προβολές. Τα social media επίσης πήραν φωτιά με το θέμα γύρω από το Black Panther να λαμβάνει πάνω από 893.000 mentions, ενώ οι Chadwick Boseman, Namor, Shuri, T'Challa, Ryan Coogler και Angela Bassett έγιναν trending θέματα στις ΗΠΑ. Μάλιστα το hashtag #WakandaForever παρέμεινε στο Νο.1 των trending για πάνω από πέντε ώρες στο Twitter. 

Παράλληλα είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο teaser trailer σε προβολές εντός 24 ωρών μετά το Thor: Love & Thunder (209 εκατ. views) για ολόκληρο το 2022. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.