Μάθαμε πότε θα έρθει στο Netflix το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth

Επιβεβαιώθηκε το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας
27 Ιουλίου 2022 00:43
Μάθαμε πότε θα έρθει στο Netflix το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις αρχές του Απριλίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Extraction 2, με τον Chris Hemsworth να ταξιδεύει το Νοέμβριο στη χιονισμένη Πράγα για τις ανάγκες της παραγωγής.

Τώρα, το Netflix μόλις επιβεβαίωσε πότε μπορούμε να περιμένουμε την ταινία. Συγκεκριμένα, η συνέχεια της ταινίας δράσης υψηλών οκτανίων θα καταφθάσει μέσα στο 2023. Βέβαια, ακόμη δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα μπορούν οι συνδρομητές της υπηρεσίας να πατήσουν το play, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πάνω από μισό χρόνος αναμονής.

Πέρα από το έτος κυκλοφορίας, ένα μικρό teaser και τις πληροφορίες που μπορούμε να εξάγουμε από τα διάφορα backstage βίντεο που αναρτούσε κατά καιρούς ο Hemsworth, για την ώρα οι επίσημες πληροφορίες είναι ελάχιστες. Το Netflix δεν έχει μοιραστεί τη σύνοψη της νέας περιπέτειας του Tyler Rake, ο οποίος όπως μάθαμε από την πρώτη ταινία είναι ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων που έγινε μισθοφόρος, αναλαμβάνοντας να σώσει το γιό ενός βαρόνου του εγκλήματος, που είχαν απαγάγει.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως το sequel σκηνοθετεί και πάλι ο Sam Hargrave που απέδειξε ότι το κατέχει πίσω από τις κάμερες, ενώ γράφει και το σενάριο, σε παραγωγή των Joe & Anthony Russo (Avengers: Endgame, Cherry, The Grey Man). Μάλιστα, ο Joe είχε δηλώσει ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου, με διαφορετικό ρυθμό και διαφορετικό ‘τόνο’.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με την πρώτη ταινία, στο review του για το Unboxholics.com, ο Αντώνης Παυλίδης είχε αναφέρει:

Ακόμα και με το αδύναμο σενάριο του κατά τα άλλα ταλαντούχου Joe Russo, η ταινία του Netflix ανήκει δικαιωματικά σε αυτές που αξίζει να δεις.  Άλλωστε, τέτοιου είδους ταινίες τις βλέπεις όχι για τον ρεαλισμό και το βάθος στους χαρακτήρες, αλλά για την ακατάπαυστη και ωμή δράση που σου προσφέρουν.  Όταν όμως οι συντελεστές τέτοιων ταινιών καταφέρνουν με επιτυχία να συνδυάσουν δράση με δράμα, τότε πραγματικά βιώνεις κάτι μοναδικό.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση του 'Extraction' έχουμε χορταστική δράση, δίχως ικανοποιητικό δράμα.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.