Avengers 5: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης και είναι ήδη έμπειρος με το MCU!

Νέες πληροφορίες για το The Kang Dynasty
26 Ιουλίου 2022 22:43
Avengers 5: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης και είναι ήδη έμπειρος με το MCU!

Όπως σας ενημερώσαμε, στο πλαίσιο της φετινής San Diego Comic-Con 2022, η Marvel ανακοίνωσε πως το χτίσιμο, οι νέοι χαρακτήρες και όλα τα γεγονότα της 4ης και της 5ης φάσης του MCU θα συγκλείσουν και θα κλιμακωθούν με τις δύο νέες Avengers ταινίες που θα κλείσουν την 6η φάση του σύμπαντος.

Αυτές θα μιμηθούν τον τρόπο κυκλοφορίας των Infinity War και Endgame και έτσι το πρώτο μέρος του μεγάλου φινάλε θα είναι το Avengers: The Kang Dynasty, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου του 2025. Έπειτα, το Avengers: Secret Wars, το δεύτερο μέρος δηλαδή, θα ολοκληρώσει οριστικά την 6η φάση του MCU στις 7 Νοεμβρίου του 2025.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζαμε πολλές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης, αφού παρόλο που τα αδέρφια Russo είχαν εκφράσει στο παρελθόν πως θα ήθελαν να αναλάβουν ένα Secret Wars project, ο Kevin Feige της Marvel επιβεβαίωσε πως τελικά δε θα συμμετέχουν. Τώρα, χάρη σε ένα νέο ρεπορτάζ του THR, μάθαμε ποιος θα καθίσει τελικά στην καρέκλα.

Ο λόγος γίνεται για τον Destin Daniel Cretton, ο οποίος θα αναλάβει να σκηνοθετήσει το Avengers: The Kang Dynasty. Ο Cretton είναι ήδη εξοικειωμένος με τις ταινίες της Marvel, αφού ήταν επικεφαλής του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Όπως μεταφέρει το μέσο, μετά την εμπορική επιτυχία του Shang-Chi, ο δημιουργός έκλεισε ένα νέο γενικότερο deal με τη Marvel, το οποίο περιλαμβάνει ένα sequel για το Shang-Chi, αλλά και την κάλυψη των αναγκών για σεναριογράφο και παραγωγό για μια live-action σειρά με τον υπερήρωα Wonder Man.

Αξίζει να αναφερθεί πως το THR δεν μεταφέρει κάποια άλλη επιπλέον πληροφορία σχετικά με το Avengers: The Kang Dynasty, ο σεναριογράφος του οποίου παραμένει ακόμη άγνωστος. Ομοίως δε γνωρίζουμε ούτε ποιοι ήρωες θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας των Εκδικητών που θα κάνει assemble στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025.

Πέρα από το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, ο Destin Daniel Cretton είναι γνωστός και για ταινίες όπως το Short Term 12 του 2013 και το Just Mercy του 2019 με τους Michael B. Jordan, Jamie Foxx και Brie Larson.