Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Black Panther: Wakanda Forever σε 4K IMAX

Τον Νοέμβριο κάνει πρεμιέρα η 30η ταινία του MCU
26 Ιουλίου 2022 13:38
Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Black Panther: Wakanda Forever σε 4K IMAX

Το περασμένο Σάββατο, εν μέσω του SDCC 2022, η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του Black Panther 2 προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους Marvel fans με τον φόρο τιμής που αποτίνει στη μνήμη του αδικοχαμένου Chadwick Boseman. 

Τα πρώτα συναισθηματικά φορτισμένα πλάνα της 30ης ταινίας του MCU, ωστόσο, μπορείτε να τα δείτε ακόμη πιο καθαρά και όπως τους αρμόζουν μέχρι την πρεμιέρα του στις αίθουσες. Και αυτό διότι κυκλοφόρησε το IMAX trailer της ταινίας, το οποίο μάλιστα ανέβηκε σε 4Κ ανάλυση. Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να το απολαύσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Δείτε το trailer του Black Panther: Wakanda Forever σε 4K IMAX: 

Η IMAX βερσιόν προβάλλεται με το 1:90 aspect ratio στο κάδρο, προσφέροντας περισσότερη πληροφορία από την κλασική κινηματογραφική με τις μαύρες μπάρες.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Παράλληλα, το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.