O Namor του MCU μιλά για την εμφάνισή του στο Black Panther: Wakanda Forever

Ο Tenoch Huerta του Narcos: Mexico είναι η νεότερη προσθήκη στο σύμπαν της Marvel
26 Ιουλίου 2022 12:48
O Namor του MCU μιλά για την εμφάνισή του στο Black Panther: Wakanda Forever

Το πρώτο trailer του Black Panther: Wakanda Forever εκτός από συγκινητικό είχε και αποκαλύψεις, καθώς μία από αυτές ήταν η πρώτη ματιά στον Namor του MCU, τον οποίο υποδύεται ο Tenoch Huerta. 

Τον ηθοποιό κάποιοι θα τον γνωρίζετε από το πέρασμά του στο Narcos: Mexico και αποτελεί μια από τις νεότερες προσθήκες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Η MCU βερσιόν του Namor όμως είναι αρκετά διαφοροποιημένη από τα comics με επιρροές που θυμίζουν τον πολιτισμό των Μάγια. 

Ο Huerta μίλησε στο GamesRadar περιγράφοντας την εμπειρία του στο MCU: 

Είναι απίθανα! όλοι προσποιούνται ότι είναι σούπερ ήρωες στη ζωή τους και εν τέλει γίνεσαι κομμάτι τους. Και μετά είσαι ο σούπερ ήρωες και φοράς τη στολή. Τότε αυτός γίνεται ένα με το δέρμα σου, τη φωνή σου, το μυαλό σου, το ταλέντο σου, την ιστορία σου, είναι κάτι το συγκλονιστικό. 

Και συνέχισε λέγοντας: Είναι τιμή μου όλο αυτό. Έρχομαι από φτωχές γειτονιές και χάρη στη συμπερίληψη είμαι εδώ. Δε θα ήμουν εδώ χωρίς τη συμπερίληψη. Πολλά από τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα έτσι, ονειρεύονται να έρθουν εδώ και να τα καταφέρουν. 

Τη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Παράλληλα, το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.