MCU: Οι "street-level' ήρωες της Marvel έχουν νέους ηγέτες σύμφωνα με τον Kevin Feige

O mastermind του MCU αποκαλύπτει ποιοι είναι οι νέοι ηγέτες της "street-level" γωνίας
25 Ιουλίου 2022 23:51
MCU: Οι "street-level' ήρωες της Marvel έχουν νέους ηγέτες σύμφωνα με τον Kevin Feige

Από τα comics της Marvel υπάρχους κατηγορίες που ξεχωρίζουν τους ήρωες και τους χαρακτήρες ανάλογα με το που και πώς δρουν. Για παράδειγμα οι "street-level' ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν το έγκλημα σαν τιμωροί, δρουν κυρίως στη Γη και μάχονται κυρίως με αντιπάλους που η αστυνομία συνήθως έχει στο μάτι. 

Μετά την παρουσίαση της Marvel Studios στο Hall H της SDCC 2022, όπου αποκαλύφθηκαν ολόκληρα τα πλάνα της για το Phase 5, ο Kevin Feige είχε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα. Σε ένα από αυτά μίλησε για τις διαφορετικές γωνιές του MCU. Εκεί όπου στην υπερφυσική πλευρά έχουμε τον Doctor Strange και τον Blade, στην κοσμική πλευρά τους Eternals και τους Guardians of the Galaxy, αλλά για τους street-level αποκάλυψε περισσότερα. 

Μιλώντας στο MTV News, έχρισε ουσιαστικά ως ηγέτες και επικεφαλής των street-level ηρώων του MCU από το Phase 5 και έπειτα τον Spider-Man του Tom Holland και τον Matt Murdock/ Daredevil του Charlie Cox

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Spider-Man θα μεταπηδήσει στην street-level κατηγορία ηρώων, κάτι που ίσως και να μαρτυρά την επόμενη του περιπέτεια στο Spider-Man 4. 

Ειδικά ο τελευταίος μάθαμε και επίσημα ότι θα επιστρέψει θριαμβευτικά με την νέα, solo σειρά του στο Disney+ με τίτλο "Daredevil: Born Again", η οποία μάλιστα θα αποτελείται από 18 επεισόδια. Ωστόσο, η επόμενή του εμφάνιση στο MCU θα είναι στο She-Hulk, όπως έγινε γνωστό από το νεότερο trailer