Γιατί δεν είδαμε το trailer του Guardians of the Galaxy Vol. 3; Ο James Gunn εξηγεί

Η Marvel το πρόβαλλε στο κοινό της Comic-Con 2022 αλλά όχι και δημόσια
25 Ιουλίου 2022 21:54
Γιατί δεν είδαμε το trailer του Guardians of the Galaxy Vol. 3; Ο James Gunn εξηγεί

Το κοινό της San Digeo Comic-Con 2022 είχε την τύχη να δει αποκλειστικά πρώτο το teaser trailer του Guardians of the Galaxy Vol. 3 σε σκηνοθεσία James Gunn, ωστόσο το ίδιο δε συνέβη και με το υπόλοιπο κοινό. 

Η Marvel Studios δεν κυκλοφόρησε μετέπειτα δημόσια το πρώτο trailer του "Vol.3" που θα είναι και η τελευταία ταινία αυτής της ομάδας των Guardians και οι fans αναρωτιόντουσαν γιατί. Η αποκλειστικότητα του trailer στο κοινό του εμβληματικού Hall H έχει μια λογική εξήγηση που την έδωσε ο James Gunn. 

Ο σκηνοθέτης του φιλμ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter απάντησε στους αναστατωμένους fans της Marvel για την απουσία του trailer. Γιατί δεν το είδαμε ακόμα όμως; Φαίνεται πως αρκετές σκηνές ειδικών εφέ δεν έχουν τελειοποιηθεί ούτως ώστε να προβληθούν στο κοινό, όπως αποκαλύπτει ο Gunn: 

Θα ήθελα πολύ να το είχατε δει και εσείς, αλλά δεν είναι μόνο η Marvel το εμπόδιο αλλά και εγώ. Αν και λατρεύω το teaser κάποια ειδικά VFX δεν είναι στο επίπεδο θα τα ήθελα για να τα δει κάποιος πολλές φορές και να τα σκαλίζει -θυμηθείτε ότι τελειώσαμε τα γυρίσματα πριν μερικούς μήνες- οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα! Συγγνώμη! 

 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες στις 5 Μαίου 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.