Το BRZRKR του Keanu Reeves θα γίνει live-action ταινία και anime για το Netflix

Το anime θα αποτελείται από δύο σεζόν!
25 Ιουλίου 2022 16:45
Το BRZRKR του Keanu Reeves θα γίνει live-action ταινία και anime για το Netflix

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ο BRZRKR των Keanu Reeves, Matt Kindt και Ron Garney, πρόκειται να γίνει live-action ταινία, αλλά και anime σειρά για το Netflix. Μάλιστα, ο Reeves πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, αλλά και να δώσει τη φωνή του για το anime.

Αυτά τα νέα ήρθαν κατά τη διάρκεια του Comic-Con πάνελ του BOOM! Studios, όπου o Keanu Reeves δήλωσε εκστασιασμένος από την εξέλιξη αυτή, ότι δηλαδή το δικό του -προσωπικό- comic θα ζωντανέψει για το Netflix. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Production I.G (Haikyu!!, Psycho-Pass) ετοιμάζει το anime, βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης και θα αποτελείται από δύο σεζόν.

Το BRZRKR αφηγείται την ιστορία του Β, ενός ημίθεου που είναι καταραμένος και τρελαμένος τελείως. Ζει αυτή τη ζωή πολλούς αιώνες και πλέον είναι πράκτορας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ο οποίος χρησιμοποιείται ως το απόλυτο όπλο για πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Reeves έκανε το ντεμπούτο του στα κόμικς μαζί με τον συγγραφέα των New York Times, Matt Kindt (Folklords, Grass Kings) και τον θρυλικό καλλιτέχνη Ron Garney (Wolverine) με το BRZRKR, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε στο Kickstarter με στόχο $50.000, τα οποία και κατάφερε πολύ γρήγορα.