Black Adam - Ο Dwayne Johnson ισοπεδώνει τα πάντα στο νέο trailer

Απευθείας από την San Diego Comic-Con 2022
25 Ιουλίου 2022 08:10
Black Adam - Ο Dwayne Johnson ισοπεδώνει τα πάντα στο νέο trailer

Λίγο πριν τη San Diego Comic-Con 2022, η DC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας διάφορες νέες εικόνες από το Black Adam, τη νέα superhero ταινία της με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson. Τώρα, πιστή στην υπόσχεσή της, η εταιρία μοιράστηκε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ κυκλοφόρησε και μερικά νέα πλάνα μέσα από το νέο ‘Comic-Con Sneak Peek’ trailer.

Το εν λόγω βίντεο μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί και παρουσιάζει τον Black Adam να ισοπεδώνει τα πάντα, πετώντας κεραυνούς, κατεβάζοντας αεροπλάνα με γροθιές και εκτοξεύοντας στην άλλη άκρη όποιον σταθεί απέναντί του.

Ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο ‘The Rock’ είναι ένα αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι παντοδύναμες δυνάμεις των αρχαίων θεών. Τώρα είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί. Ακριβώς σε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα στάθηκε ο Johnson κατά τη διάρκεια του panel στην έκθεση, επισημαίνοντας πως ο Black Adam δε είναι ένας τυπικός καλός ήρωας-σωτήρας, αφού δε διστάζει να σκοτώσει όποιον σταθεί ως εμπόδιο.

Δείτε το νέο Comic-Con Sneak Peek trailer του Black Adam

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2022. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι σε κάποια streaming υπηρεσία.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.