Marvel: Έρχονται δυο Avengers ταινίες για το τέλος του Phase 6 του MCU

Επιβεβαιώθηκε και το ντεμπούτο του Fantastic Four
24 Ιουλίου 2022 10:35
Marvel: Έρχονται δυο Avengers ταινίες για το τέλος του Phase 6 του MCU

Όπως σας ενημερώσαμε, η Marvel είχε μεγάλη παρουσία στη φετινή San Diego Comic-Con 2022, στο πλαίσιο της οποίας αποκάλυψε το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα με όλες τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που θα απαρτίζουν το Phase 5 του MCU, ενώ στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και το πρώτο teaser trailer του Black Panther: Wakanda Forever, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Από το panel της Marvel δεν έλειψαν μάλιστα και μερικές λεπτομέρειες για το Phase 6. Συγκεκριμένα, ο Kevin Fiege αποκάλυψε πως όχι μία, αλλά δύο νέες Avengers ταινίες βρίσκονται στα σκαριά. Αυτές θα ολοκληρώσουν της 6η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος, όπως έγινε με τα Infinity War και Endgame για το Infinity Saga.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πρώτο μέρος του μεγάλου φινάλε θα είναι το Avengers: The Kang Dynasty, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου του 2025. Έπειτα το δεύτερο μέρος θα ολοκληρώσει οριστικά την 6η φάση του MCU στις 7 Νοεμβρίου του 2025. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα λογότυπα των δύο ταινιών, τα οποία για την ώρα είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουμε.

Η Marvel δεν αποκάλυψε ποιοι υπερήρωες θα απαρτίζουν την ομάδα των Avengers στις εν λόγω ταινίες, ούτε περισσότερα για την απειλή που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Αντιθέτως, οι fans θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το Ant-Man and the Wasp: Quantumania για να δουν τον βασικό ανταγωνιστή Kang the Conqueror, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει απλά αναφερθεί στην 1η σεζόν του Loki.

Φυσικά, οι λάτρεις των κόμικς γνωρίζουν πως δε νοείται Secret Wars χωρίς τους ήρωες των Fantastic Four. Αυτή ήταν, λοιπόν, η τελευταία επίσημη ανακοίνωση της Marvel για την 6η φάση, αφού μετά το πρόσφατο cameo στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, οι Fantastic Four θα αποκτήσουν τη δική τους ταινία εντός του MCU στις 8 Νοεμβρίου του 2024.