Ο Keanu Reeves είναι πολύ νευριασμένος στο πρώτο trailer του John Wick 4!  

Πρώτη ματιά στο 4ο κεφάλαιο του franchise

Ο Keanu Reeves είναι πολύ νευριασμένος στο πρώτο trailer του John Wick 4!

Το πρώτο trailer του John Wick 4 είναι εδώ! Συγκεκριμένα, η Lionsgate βρισκόταν πριν λίγες ώρες στο San Diego Comic-Con 2022 και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα “sneak peek” βίντεο από το 4ο κεφάλαιο του John Wick, φυσικά με τον Keanu Reeves να κλέβει την παράσταση.

Ο John δε θα περάσει καθόλου καλά στο 4ο κεφάλαιο και αυτό φαίνεται από το ένα λεπτό που διαρκεί το βίντεο, μιας και πρόκειται να τα βάλει πλέον με όλους και με όλα. Γνωρίζαμε για την ύπαρξη του John Wick 4 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι «χειροπιαστό» από την Lionsgate.

Τώρα, όμως, έχουμε την σωστή ματιά πάνω στην ταινία, με τον Reeves να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο και να ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το High Table.

Στην ταινία θα συμμετέχει ένα λαμπρό και πολυπληθές cast με τους Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson, Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Keanu Reeves δήλωσε ότι ο John Wick θα φτύσει αίμα στην 4η ταινία του franchise, ενώ εξέφρασε πως έχει απωθημένο να παίξει τον Batman κάποια στιγμή σε ταινία.

To John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023. Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο από το John Wick 4 παρακάτω.