Dwayne Johnson και Kevin Hart παίζουν το Tortilla Challenge και δακρύζουν από τα γέλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να δακρύζουν και από τις μπάτσες με τις τορτίγιες
21 Ιουλίου 2022 18:48
Dwayne Johnson και Kevin Hart παίζουν το Tortilla Challenge και δακρύζουν από τα γέλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Kevin Hart και Dwayne Johnson εκτός από συμπρωταγωνιστές σε ταινίες είναι πολύ καλοί φίλοι στην πραγματική ζωή και είναι κάτι που δεν το κρύβουν, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Σύντομα θα παίξουν μαζί στην ταινία κινουμένων σχεδίων της DC, "League of Super Pets" και για χάρη του press tour που κάνουν αυτόν τον καιρό αντάλλαξαν χαστούκια μεταξύ τους! Όχι κανονικά, όμως, γιατί είναι μέρος του Tortilla Challenge που είπαν να πάρουν μέρος και να το αναρτήσουν στα social media. 

Για όσους δε γνωρίζουν, οι δυο διαγωνιζόμενοι του challenge γεμίζουν το στόμα τους με νερό και παίζουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί την ώρα που κρατάνε μια πίτα τορτίγιας στο άλλο τους χέρι. Όποιος χάνει το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί πρέπει να φάει ένα χαστούκι αλλά εάν φτύσει το νερό που έχει στο στόμα του χάνει το παιχνίδι. 

Άλλο να σας το λέμε και άλλο να το περιγράφουμε, καθώς ο σωματώδης "The Rock" και ο μικρόσωμος μπροστά του κωμικός χαρίζουν άπειρες στιγμές γέλιου. Τόσο που δε ξέρουμε αν δάκρυσαν από τα γέλια ή από τα χαστούκια με τις τορτίγιες.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο: 

 

Στο DC League of Super-Pets δανείζουν τις φωνές τους οι: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch και Ben Schwartz.

"Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια" θα προβάλλεται από τις 8 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.