Η ταινία Mortal Kombat 2 έρχεται και μάθαμε ποιος θα τη σκηνοθετεί

Θα περίμενε κανείς να υπάρξει αλλαγή αλλά η New Line έχει άλλα σχέδια
20 Ιουλίου 2022 21:08
Η ταινία Mortal Kombat 2 έρχεται και μάθαμε ποιος θα τη σκηνοθετεί

Το sequel της νέας κινηματογραφικής ταινίας Mortal Kombat ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι έρχεται, αλλά τώρα μαθαίνουμε ποιος θα τη σκηνοθετήσει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, το Mortal Kombat 2 πήρε το πράσινο φως από τη New Line και τη σκηνοθεσία του αναλαμβάνει ο Simon McQuoid, ο οποίος επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά την ταινία του 2021.

Το reboot του Mortal Kombat μπορεί να μην άρεσε και τόσο σε κριτικούς και σε fans, όμως η Warner Bros. και New Line έδωσαν γρήγορα το φως για τη συνέχεια. Ήταν από τις αρχικές υβριδικές κυκλοφορίες του HBO Max και στις αίθουσες, εκεί όπου ήταν επίσης από τις πρώτες που προσπάθησαν να τραβήξουν τον κόσμο πίσω, στη μετά-πανδημική εποχή του box office. 

Στο box office είχε φέρει εκείνη την περίοδο $84 εκατ. με ένα budget κοντά στα $55 εκατομμύρια.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει το σενάριο του Mortal Kombat 2 υπογράφει ο Jeremy Slater, του οποίου το ρεζουμέ περιλαμβάνει τα Moon Knight της Marvel Studios αλλά και τη σειρά The Umbrella Academy του Netflix, στην οποία είναι δημιουργός και co-showrunner. 

Τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό για το sequel πέραν του ότι σίγουρα θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim και Mehcad Brooks. 

Για την ιστορία οι ταινίες των Mortal Kombat βασίζονται στο ομώνυμο franchise fighting βιντεοπαιχνιδιών που δημιούργησαν οι Ed Boon και John Tobias. Παλιότερα υπήρξαν δύο άλλες ταινίες Mortal Kombat (1995) και Mortal Kombat: Annihilation (1997), οι οποίες με τα χρόνια απέκτησαν cult κοινό για την over-the-top δράση τους και τα...cringe ειδικά εφέ τους. 

Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του MK δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU