Η Sony καθυστερεί το Madame Web και μία ακόμη Marvel ταινία που δεν έχει ανακοινωθεί

Θα περιμένετε λίγο παραπάνω για την Madame της Dakota Johnson
20 Ιουλίου 2022 09:06
Η Sony καθυστερεί το Madame Web και μία ακόμη Marvel ταινία που δεν έχει ανακοινωθεί

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι η Sony Pictures καθυστερεί την πρεμιέρα του Madame Web κατά τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, το φιλμ ήταν αρχικά κα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2023, αλλά πλέον πρέπει να το αναμένετε στις 6 Οκτωβρίου 2023.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η Sony έχει στα σκαριά μία ακόμη ταινία βασισμένη στο σύμπαν της Marvel, που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Αυτό το μάθαμε τώρα γιατί η εν λόγω ταινία θα έφτανε στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2023, αλλά η πρεμιέρα μεταφέρθηκε πλέον για τις 7 Ιουνίου 2024. Τα νέα μεταφέρει το Variety. Όσον αφορά το ατιτλοφόρητο project ακούγεται ότι βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Το cast του Madame Web θα απαρτίζεται και από τους Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon, The Social Network), Emma Roberts (American Horror Story: Apocalypse), Sydney Sweeney (The White Lotus, Once Upon a Time in Hollywood) και Adam Scott (Severance, Parks and Recreation).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless που ευθύνονται για το "Morbius". Σύμφωνα με μια πρόσφατη περιγραφή "το Madame Web θα είναι η Origin ιστορία της μάντισσας που οι ψυχικές της δυνάμεις την επιτρέπουν να δει τον Αραχνοκόσμο."