Μάθαμε πότε θα έρθει το Lightyear της Pixar στο Disney+

Κλείδωσε η ημερομηνία για το streaming ντεμπούτο
20 Ιουλίου 2022 00:00
Μάθαμε πότε θα έρθει το Lightyear της Pixar στο Disney+

Το Lightyear έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου και τώρα ετοιμάζεται και για το streaming ντεμπούτο για όσους δεν παρακολούθησαν την ταινία στις αίθουσες.

Συγκεκριμένα, η Disney ανακοίνωσε πως η νέα δημιουργία της Pixar θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της υπηρεσίας της τον επόμενο μήνα. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να ταξιδέψουν στο άπειρο και ακόμη παραπέρα στις 3 Αυγούστου, όταν το Lightyear θα γίνει διαθέσιμο στο Disney+.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για μια ταινία που εμπνέεται από το παιχνίδι "Buzz Lightyear" που γνωρίσαμε στις ταινίες των Toy Story και διηγείται την ιστορία του πραγματικού αστροναύτη Buzz και πώς ο νεαρός πιλότος έγινε ο Space Ranger που αγαπήσαμε.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Chris Evans των Captain America ταινιών, ενώ το voice cast συμπληρώνουν επίσης οι: Taika Waititi, James Brolin, Dale Soules, Keke Palmer, Elfren Ramirez, Mary McDonald-Lewis, Uzo Aduba και Isiah Whitlock Jr. Την σκηνοθεσία της ταινίας είχε αναλάβει ο Angus MacLane, ενώ το soundtrack υπογράφει ο Michael Giacchino.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο ανέλαβε ο Γιώργος Πρίτσκας, πατώντας εδώ.