NOPE: Το σερί του Jordan Peele καλά κρατεί – Τα πρώτα σχόλια από την ταινία

Σε μερικές ημέρες θα το απολαύσετε στις αίθουσες
19 Ιουλίου 2022 15:29
NOPE: Το σερί του Jordan Peele καλά κρατεί – Τα πρώτα σχόλια από την ταινία

Τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός σκηνοθέτης, o Jordan Peele θεωρείται από τους καλύτερους κινηματογραφιστές στη βιομηχανία. Ειδικά μετά την ταινία τρόμου, “Get Out”, η οποία κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ και αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς. Το 2019, ο Peele επέστρεψε με το εξαιρετικά επιτυχημένο “Us” και πλέον αναμένουμε το νέο του πόνημα, το NOPE.

Το NOPE είναι η νέα ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jordan Peele, με πρωταγωνιστές τους Daniel Kaluuya, Keke Palmer και Steven Yeun, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες από τώρα. Ωστόσο, κάποιοι είχαν την τύχη να δουν ήδη το νέο φιλμ του σκηνοθέτη και μέσα από το social media, έχουμε τις πρώτες απόψεις.

Πολλοί λένε ότι το σερί του Pelee καλά κρατεί, μιας και το NOPE είναι κάτι που δεν έχουν ξαναδεί στο παρελθόν. Μάλιστα, σχεδόν όσοι το είδαν είπαν και τα καλύτερα λόγια για το cast.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο πρωταγωνιστής του Get Out, ο Daniel Kaluuya και η Keke Palmer είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου, στο οποίο αρχίζουν να αιωρούνται κάποιοι εξωγήινοι. Έτσι σχεδιάζουν να τραβήξουν το πρώτο αυθεντικό πλάνο από UFO σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε αυτούς τους απόκοσμους επισκέπτες;

Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους.