O Jordan Peele σκέφτεται στα σοβαρά ένα Get Out 2

Αποκαλύπτει τις σκέψεις του για μια συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ θρίλερ
19 Ιουλίου 2022 11:40
O Jordan Peele σκέφτεται στα σοβαρά ένα Get Out 2

Δεν έχει σημασία εάν συμφωνείτε ή όχι πως το Get Out θα μπορούσε να αποκτήσει sequel γιατί ο σκηνοθέτης και δημιουργός της ταινίας το σκέφτεται στα σοβαρά. 

Σε νέα του συνέντευξη στο AP, o Jordan Peele αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί κανονικά ένα Get Out 2 με τον βραβευμένο με Όσκαρ δημιουργό να λέει τα εξής: 

Μου το ρωτάνε αυτό συνεχώς. Ποτέ μην λες ποτέ. Υπάρχουν σίγουρα πολλά που έμειναν και μπορούν να ειπωθούν. Θα δούμε. 

Εάν κάτι παραπάνω ξέρει ο Peele και δε μας το λέει θα το μάθουμε πολύ μετά την κυκλοφορία του Nope, της επερχόμενης ταινίας του. Πάντως προς το παρόν προτιμά να κάνει tease και να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά για το ενδεχόμενο ενός sequel. 

Στην ταινία που κυκλοφόρησε το 2017 και έκανε πάταγο, δημιουργώντας μάλιστα ένα ξεχωριστό είδος τρόμου, παίζουν οι: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, και Catherine Keener. Το Get Out είχε προταθεί για 4 Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά αυτό του Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου. Επίσης αποτέλεσε μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία για την Universal Pictures καθώς με budget μόλις $4.5 εκατομμύρια έφερε στα ταμεία πάνω από $255 εκατομμύρια. 

H νέα ταινία του Jordan Peele, με τίτλο "Nope" όπου πρωταγωνιστεί και πάλι ο Kaluuya θα προβάλλεται από τις 22 Ιουλίου στις ΗΠΑ και από τις 25 Αυγούστου στους ελληνικούς κινηματογράφους.