Λίγοι θα αντέξουν το trailer της horror ταινίας Prey for the Devil

Η ταινία της χρονιάς με θεματολογία τον εξορκισμό έρχεται στους κινηματογράφους
16 Ιουλίου 2022 16:09
Λίγοι θα αντέξουν το trailer της horror ταινίας Prey for the Devil

Η Lionsgate και η Gold Circle Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την horror ταινία “Prey for the Devil”, η οποία αναμένεται να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μία ταινία που σκηνοθετεί ο Daniel Stamm των 13 Sins και Fear the Walking Dead, σε ένα σενάριο που έχουν επιμεληθεί οι Robert Zappia, Todd R. Jones και Earl Richey Jones.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ως απάντηση στην παγκόσμια αύξηση των δαιμόνων, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία για να εκπαιδεύσει ιερείς για εξορκισμό. Σε αυτό το πνευματικό «πεδίο μάχης», μία απίθανη «πολεμίστρια» υψώνεται: η νεαρή καλόγρια, Ann. Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής αναγνωρίζει το θείο δώρο της Ann και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει.

Έχοντας μπει για τα καλά στην πρώτη γραμμή με τον συμφοιτητή πατέρα Dante, η αδελφή Ann βρίσκεται σε μία μάχη για την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο πιστεύει ότι κυριεύεται από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσει ότι ο Διάβολος την κάνει ότι θέλει.......

Στην ταινία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Jacqueline Byers, Christian Navarro (13 Reasons Why), Nicholas Ralph (All Creatures Great and Small), Colin Salmon (Resident Evil), Virginia Madsen (Candyman, The Number 23), Lisa Palfrey (Sex Education) και Ben Cross (Chariots of Fire).

Το Prey for the Devil θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.