NOPE: Το νέο featurette βίντεο μάς λέει να πάμε στις IMAX αίθουσες

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Jordan Peele
11 Ιουλίου 2022 19:11
NOPE: Το νέο featurette βίντεο μάς λέει να πάμε στις IMAX αίθουσες

Το NOPE του Jordan Peele με πρωταγωνιστές τους Daniel Kaluuya και Keke Palmer, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από την ταινία.

Συγκεκριμένα, το επίσημο κανάλι του IMAX στο YouTube ανέβασε ένα featurette βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας και μας υπενθυμίζει ότι το νέο φιλμ του δημιουργού του “Get Out”, φτιάχτηκε με IMAX κάμερες, για καλύτερη εμπειρία στις αίθουσες.

Στο εν λόγω βίντεο, εκτός από κάποια νέα πλάνα, βλέπουμε πως γυρίστηκαν μερικές σκηνές, καθώς και τον ίδιο τον Jordan Peele να μιλάει για το νέο του πόνημα.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο πρωταγωνιστής του Get Out, ο Daniel Kaluuya και η Keke Palmer είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου, στο οποίο αρχίζουν να αιωρούνται κάποιοι εξωγήινοι. Έτσι σχεδιάζουν να τραβήξουν το πρώτο αυθεντικό πλάνο από UFO σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε αυτούς τους απόκοσμους επισκέπτες;

Πλάι στον Kaluuya θα βρίσκονται και οι Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), Michael Wincott (The Crow), Barbie Ferreira και Brandon Perea.

Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.