O Johnny Depp επιστρέφει: Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του και έχει «χωθεί» ήδη το Netflix

Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία του μετά την περίφημη δίκη
08 Ιουλίου 2022 19:21
O Johnny Depp επιστρέφει: Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του και έχει «χωθεί» ήδη το Netflix

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία του Johnny Depp θα ξεκινήσουν σύντομα και ήδη το Netflix την έχει βάλει στο μάτι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η τελευταία φορά που είδαμε τον εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό σε ταινία ήταν το 2020, αφού από τότε το Hollywood του γύρισε την πλάτη, πετώντας τον από τα εξαιρετικά επιτυχημένα Pirates of the Caribbean και Harry Potter franchises, όταν η πρώην σύζυγός του, Amber Heard, τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Τελικά ο ηθοποιός κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Heard.

Ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του Johnny Depp;

Ο Depp, λοιπόν, επιστρέφει στην υποκριτική και θα υποδυθεί τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ, στην ταινία εποχής «La Favorite». Σε σκηνοθεσία Maiwenn Le Besco, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023 και θα είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός θα παίξει κάποιο ρόλο μιλώντας στα γαλλικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι και θα κρατήσουν τρεις μήνες, περνώντας από τοποθεσίες όπως το κάστρο των Βερσαλλιών.

Στο πλευρό του Depp θα βρεθεί η Γαλλίδα ηθοποιός Isild Le Besco που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου, η οποία μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ταινίες που έλαβαν εξαιρετικές κριτικές, όπως το «Polisse» και το «Mon Roi».

Πως εμπλέκεται το Netflix στη νέα ταινία του Johnny Depp;

Όσον αφορά τώρα το ρόλο του Netflix, ο streaming γίγαντας απέκτησε τα δικαιώματα για τη μετάδοση της ταινίας στη Γαλλία, 15 μήνες μετά την αρχική της πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Η εταιρία δεν έχει τα δικαιώματα για την προβολή της ταινίας εκτός Γαλλίας, ενώ επισημαίνεται πως οι παραγωγοί αποφάσισαν να πουλήσουν από τώρα τα δικαιώματα στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την παραγωγή αυτή καθ’ αυτή. Το Netflix δε θα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη δημιουργική διαδικασία.

Για την ιστορία, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα επενδύσει συνολικά 40 εκατομμύρια ευρώ σε γαλλικές ταινίες το 2022, με το "La Favorite" του Depp να είναι μια από τις πρώτες επιλογές του. Άλλες επερχόμενες γαλλικές ταινίες που επιλέχθηκαν από την streaming υπηρεσία περιλαμβάνουν την κωμωδία "Asterix & Obelix: l'Empire du Milieu" σε σκηνοθεσία Guillaume Canet και το "Chien et chat" σε σκηνοθεσία Reem Kherici.